Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Янтарній відкриється новий сквер та дитяче містечко

На Янтарній відкриється новий сквер та дитяче містечко

Уже цієї суботи о 18.00 відкриється сквер і дитяче містечко на Янтарній. Для дітей працюватимуть аніматори, а для сміливців, які готові поекспериментувати із зовнішністю – аквагрим.

Будівництво цього об'єкту почалося ще минулого року, і за планом мало завершитися на початку весни. Війна змінила плани, бюджетні кошти було спрямовано на інші потреби. Але підрядник погодився закінчити роботи, не чекаючи на отримання фінансування. І ось роботи закінчено.

Готова прийняти шанувальників воркауту та здорового способу життя й новий спортивний майданчик біля скверу. Його збудували минулого року. Але мешканці навколишніх будинків знають, що зиму він пережив не дуже добре. Через вандалізм суттєво постраждали деякі елементи. Незважаючи на військовий стан, все вдалося відновити: знайшли нового підрядника, закупили матеріали, вирівняли поверхню, переклали частину старої гумової плитки та застелили нову. Тепер майданчик знову як новий. Тут легко за QR-кодом через телефон знайти собі персональну програму тренувань.

У суботу 2 червня о 19.00 на майданчику відбудеться відкрите тренування від команди зірок воркауту Дениса Мініна та Гауранітая Шуліки. Професійні атлети на власному прикладі продемонструють користь фізичних вправ для здоров'я.


Gorod.dp.ua на Facebook.


1  (01.07.22 08:57): Самая нужная трата в военное время. Ведь таких майданчиков недостаточно,всего лишь по 1-2 детских майданчика под каждым домом. Нужно больше дитячих майданчиков, это то, чего так не хватает во время войны Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті