Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі рятувальники продовжують навчати людей відповідальності під час перебування на водоймах

|«« «« »» »»|

Зараз люди все частіше продовжують відвідувати пляжі міста. Наразі офіційні місця купання на пляжах Дніпра відсутні. Це значить, що в цих місцях не чергуватимуть рятувальники та медики.

Саме там містяни не зможуть звернутись за швидкою допомогою. А отже, громадянам потрібно розраховувати лише на власні сили у випадку екстрених, надзвичайних ситуацій.

Аби створити відповідальне ставлення громадян до питань особистої безпеки та безпеки оточуючих та навчити правильним діям у випадку потопань, на території Дніпропетровщини започатковано акцію «Я обираю безпеку. Поводження на воді».

Як саме врятувати потопельника та правильність надання необхідної допомоги рятувальники будуть практично навчати громадян щоп'ятниці на одному із пляжів міста. Акція триватиме 4 тижні.

Сьогодні відбувся перший захід на пляжі Монастирського острову.

Під час заходу рятувальники-водолази провели майстер-клас з надання допомоги потопельнику та навчали громадян рятуванню.

Волонтери Червоного Хреста провели симуляції з надання першої допомоги потопельнику. Із громадянами спілкувались щодо випадків сонячних та теплових ударах і як саме від них вберегтись.

Спілкувались із громадянами поліцейські та рятувальники. Містянам радили дотримуватись правил безпеки під час перебування на пляжних зонах та не залишати дітей без нагляду.

Нажаль, не усі громадяни відповідально ставляться до порад рейдовиків. Зазвичай люди нехтують правилами безпеки біля водойм.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині вже 11 загиблих на водоймах, серед яких одна дитина.

Радимо громадян, свідомо ставитись до застережень і дотримуватись порад рятувальників. Так, лише спільними зусиллями ми зможемо зменшити ризик трагічних випадків. Виховуючи відповідальність у інших, потрібно почати із себе.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті