Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
15:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Упорядкована територія і дозвілля для дітей: на ж/м Кам’янський організували екоарттолоку за участю переселенців

|«« «« »» »»|

У Дніпрі, на ж/м Кам’янський, провели екоарттолоку.

Захід організував позашкільний навчальний заклад «Центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Дніпровської міської ради. До толоки долучилися вихованці центру, зокрема й діти-переселенці, їхні батьки.

«Дорослі усі гуртом долучилися до прибирання однієї з галявин нашого житлового масиву. Для дітей тут ще майстер-класи, участь у велопараді, смаколики. А наприкінці для усіх учасників — частування смачною кашею. Таким чином родини переселенців знайомимо з місцевістю, локаціями, де можна також влітку відпочивати на масиві. Одну з них і прибрали», — розповіла директорка згаданого закладу Наталія Лавнюженкова. Вона також додала: «Нині у нашому центрі продовжують працювати гуртки, а відтак — і забезпечуємо змістовне дозвілля дітей».
Анастасія Данько разом із донечкою теж долучилася до екоарттолоки. Її родина переїхала до Дніпра з Харкова:
«Моя донечка достатньо комунікабельна. Їй подобається спілкування з дітками, різні творчі процеси. Як опинилися у Дніпрі, записалися до центру на різні розвивальні заняття. Сьогодні вийшов гарний захід на природі. Прибрали галявину. Багато було спілкування, чудова літня погода і настрій».
Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті