Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У дніпровському автосервісі безкоштовно ремонтують автівки для фронту

У дніпровському автосервісі безкоштовно ремонтують автівки для фронту

У Дніпрі на одному з автосервісів готують машини на фронт. Ремонт майстри роблять безкоштовно, з коштами на запчастини допомагають волонтери. Від початку повномасштабної війни вже зробили кілька десятків автівок.

Відновлювати пошкоджені військові машини в автосервіси почали ще у 2015 році, говорить власник закладу Олександр Литвиненко. “Більш активно почали ремонтувати автомобілі приблизно в січні 2022 року, тому що стало зрозуміло, що станеться найближчим часом. І було таке, що майже два місяці працювали без вихідних”, – говорить чоловік.

До повномасштабної війни на СТО працювало троє майстрів. Зараз роботи стало більше, тому долучили ще трьох людей.

Кількість відремонтованих автівок, каже Олександр Литвиненко, не рахують, зробили вже близько кількох десятків. Ремонт роблять безкоштовно, запчастини купують за волонтерські та власні кошти.

“Деякі повертаються в дуже жахливому стані від вибухів, побиті уламками, кулями. Складність у тому, що треба максимально швидко зробити, і при цій швидкості максимально якісно. Для того, щоб ми насправді перемогли, у нашій країні кожен має робити якийсь внесок у цю роботу – хто що може”, – вважає Олександр.
Автомайстер Денис Немцов каже: виконують ремонти різної складності. Інколи працюють без вихідних, бо розуміють важливість своєї роботи.

“Зовсім різні автівки приїжджають, з різними проблемами, від заміни колодок до капітальних ремонтів двигуна. Робимо все що можемо, все що вміємо. Це не просто важливо, це дуже важливо, бо якщо все повісити на одну державу – це нереально витягнути”, – говорить Денис.
Охочі допомогти СТО можуть звертатися до волонтерського штабу Центру допомоги бійцям АТО Шевченківського району.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті