Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Громадянин Азербайджану пограбував дніпрянина: чоловік помер від отриманих травм

Громадянин Азербайджану пограбував дніпрянина: чоловік помер від отриманих травм

Поліція Дніпропетровської області відпрацьовує всі повідомлення про майнові злочини, вчинені в умовах воєнного часу. Кожен факт, кожне повідомлення про вчинення грабежу, крадіжки, розбійного нападу буде зареєстровано та розслідувано належним чином.

Так, за минулу добу у Дніпропетровській області розкрито сім майнових злочинів.

Зокрема, у Дніпрі затримано громадянина Азербайджану, який 27 березня пограбував місцевого жителя. Під час нападу він завдав потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, внаслідок яких чоловік помер у лікарні.

Також в обласному центрі затримано трьох крадіїв – двох жінок та чоловіка. У м. Кам’янське встановлено жінку, яка проникла в квартиру та викрала побутову техніку. У м. Кривий Ріг з магазину чоловік викрав мобільний телефон, ще один зловмисник намагався пограбувати місцевого жителя. Всі причетні до майнових злочин – затримані та будуть покарані.

Нагадаємо, в Україні посилено відповідальність за мародерство та майнові злочини, вчинені в умовах воєнного стану. Відтак покарання за мародерство, відповідно до ст. 432 Кримінального кодексу України, збільшене з трьох до п'яти років позбавлення волі. Крім того, санкції низки статей Кримінального кодексу України доповнено кваліфікуючою ознакою – вчинення злочину в умовах воєнного або надзвичайного стану. Йдеться про крадіжку, грабіж, розбій, вимагання, привласнення/розтрату майна.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті