Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
08:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині затримали наркозбувальників та ліквідували Telegram-канал із продажу психотропів

На Дніпропетровщині затримали наркозбувальників та ліквідували Telegram-канал із продажу психотропів
В Кривом Роге у мужчины изъяли около 300 трубочек с амфетамином.

У Кам'янському та Кривому Розі затримали збувальників метамфетаміну, амфетаміну та канабісу.

У Кам'янському організували наркобізнес 34-річний чоловік та 28-річна жінка. Через мережу Інтернет, а також шляхом «закладок», вони розповсюджували наркотичні та психотропні речовини.

25 березня за місцем мешкання зловмисників у м. Кам’янське поліцейські провели ряд обшуків. В ході слідчих заходів вони вилучили 12 сліп-пакетів метамфетаміном, два мобільні телефони, електронні ваги, два сліп-пакети з психотропною речовиною «PVP», два згортки з канабісом та пристрій для куріння канабісу.

За цінами «чорного» ринку вартість вилучених речовин складає близько 25 тисяч гривень.

Слідчі дії проводилися працівниками управління боротьби з наркозлочинністю в Дніпропетровській області спільно з УБН в Луганській області ДБН НП України за участю слідчого м. Кам’янське, під процесуальним керівництвом Кам’янської окружної прокуратури, в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.






27 березня поліція Кривого Рогу викрила збувача метамфетаміну. У чоловіка вилучили майже 300 трубочок з психотропами.

Вранці 27 березня поліцейські виїхали для перевірки повідомлення про підозрілий автомобіль на вулиці Івана Авраменка. На місці події вони виявили 21-річного місцевого жителя, який перебував за кермом. Під час подальшого огляду, в присутності двох понятих, в автомобілі було виявлено 291 фрагмент пластикових трубочок з речовиною кристалічного походження, зовні схожою на наркотичну амфетамін, та 8 пакетиків з марихуаною.

Наркозбувача затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.



Також, 27 березня у м. Кривий Ріг правоохоронці управління боротьби із наркозлочинністю Дніпропетровщини затримали двох підозрілих чоловіків. Ними виявилися 22-, та 28-річні місцеві жителі. Під час обшуку у них виявили та вилучили сліп-пакети із канабісом.

За цінами «чорного ринку» вартість вилучених наркозасобів складає близько 8 тисяч гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.





В усіх випадках вилучені речові докази направлено на проведення експертизи. За результатами дослідження зловмисниками буде повідомлено про підозру. Триває слідство.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті