Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На трасі Н-23 обмежили рух транспорту

На трасі Н-23 обмежили рух транспорту

Станом на 13:00 чотирнадцятого березня дороги Дніпропетровщини – проїзні.

Однак обмеження руху діє на одній ділянці автошляху Н-23 (Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя). Рух заборонено від села Мар’янське до села Чортомлик. Окрім цього, Служба автодоріг активно обробляє автошляхи протиожеледними матеріалами.

«Також хочу нагадати, що по Україні діє комендантська година. Тому при плануванні поїздки враховуйте це і за потреби залишайтесь переночувати у найближчих населених пунктах. Пересуватись у комендантську годину заборонено. І не забувайте про правила проходження блокпостів: слід завчасно підготувати документи, зменшити швидкість, вимкнути фари та увімкнути аварійне світло. Також заборонено вести відео- та фотозйомку. Без дозволу військових не виходити з автівки, чітко відповідати на всі питання. І головне, бути готовим на вимогу відкрити багажник», – зазначив начальник Служби автодоріг в Дніпропетровській області Олександр Коломійцев.
Усі жителі Дніпропетровщини, які планують виїзд за межі області, можуть звернутися до цілодобової диспетчерської служби за телефоном: +38 095 009 70 90. Там нададуть актуальну інформацію щодо ситуації на дорогах області та України.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті