Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі у розпалі реконструкція школи №122

У Дніпрі у розпалі реконструкція школи №122

Заклад оновлюють вперше за більш ніж столітню історію. Підрядники працюють над фасадом та приводять до ладу приміщення усередині основного корпусу.

Основний корпус школи №122 звели понад 100 років тому – там розміщувалась жіноча гімназія.

Підрядники вже завершили демонтаж у будівлі та осучаснили комунікації. Оновили покрівлю – зробили її мембранною, із більш довговічного матеріалу. А ще встановили енергозберігаючі вікна.

Замінили та посилили підлогу на третьому поверсі – старі дерев’яні перегородки вже розсипалися, каже представник підрядної організації Антон Чернодуб.

«Вже незабаром переходимо до оздоблювальних робіт. Паралельно працюємо над фасадом – він готовий майже на 70%. Утеплюємо його, але зберігаючи історичне «обличчя» корпусу, – розповів Антон Чернодуб. – Загалом оновимо усе – від старої школи майже нічого не залишиться».

Під час ремонту роблять акцент на доступності школи для всіх. Втілюють стратегію безбар’єрного простору, якою опікується перша леді Олена Зеленська. Для відвідувачів з інвалідністю облаштують пандуси та підйомники, на кожному поверсі будуть окремі санвузли.

Окрім оновлення основного корпусу, на території збудують нову споруду. Там будуть майстерні для трудового навчання.

На шкільному подвір’ї підрядники вже залили основу під найбільший спортивний майданчик. Як тільки дозволить погода – наноситимуть покриття.

Загалом облаштують декілька мультифункціональних майданчиків – для футболу, стрітболу, волейболу, баскетболу та воркауту. А також бігову доріжку та ігрову зону для молодших школярів.

У школі №122 навчається 500 дітей.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Елена  (31.01.22 17:17): Ух ты! Ни Игрени больше 100 лет назад женская гимназия была. Даже предположить такого не могла. Это же какие люди продвинутые там жили, что решили организовать образование для девочек. Я думала там глухое село было. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті