Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У мерії Дніпра закликають водіїв без нагальної потреби не виїжджати до середмістя

У мерії Дніпра закликають водіїв без нагальної потреби не виїжджати до середмістя

У мерії Дніпра закликають водіїв без нагальної потреби не виїжджати до середмістя і не залишати авто на узбіччях, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Дороги Дніпра розчищають. Громадський транспорт працює.

У Дніпрі з ночі через погіршення погодних умов (мокрий сніг) на вулицях працює 84 одиниці спецтехніки, зокрема й мінімашини для розчищення тротуарів. Станом на 07:00 висипано майже 1600 тонн протиожеледних сумішей. Передусім увагу приділяють найбільш небезпечним ділянкам – мостам, шляхопроводам, підйомам і спускам доріг. Нині роботи з очищення міста від снігу тривають, повідомляють у департаменті благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради.

Водночас у департаменті закликають водіїв не виїжджати у місто без нагальної потреби, не залишати автомобілі на узбіччі, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки, оскільки для таких спецмашин повинен бути максимально вільний проїзд.

У департаменті транспорту та транспортної інфраструктури зазначають, що попри негоду усі маршрути громадського транспорту працюють у штатному режимі: понад 800 автобусів, 180 трамваїв, 124 тролейбуси. Інтервали руху громадського транспорту не змінювалися.

Для забезпечення стабільної роботи електротранспорту готові усі аварійні бригади та снігоочисні трамваї, зазначають у департаменті.

Gorod.dp.ua на Facebook.


1111  (18.01.22 19:04): Был на 12 квартале, подстанции, в центре. Не видел ни одной единицы техники. И результатов посыпания тоже не видел. Об уборке и говорить смешно, т.к. чистить нечего. Я не там езжу? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
.  (18.01.22 16:45): а что, кто-то без необходимости садится за руль и едет в центр?
типа, захотелось кулебяки с вермишелью, но она лишь в центре живет
и так 1 000 автолюбителей...
Відповісти | З цитатою
Шпульман  (18.01.22 14:52): А шо, три сантиметра это уже снег? Не, ну учитывая профессионализм Днепропетровских водителей, то да Відповісти | З цитатою
Вася  (18.01.22 13:39): А мы и не ставим на обочинах авто в центре. Ставим только на оборудованных платных парковочных местах, размеченных синей краской. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Карабас Барабас  (18.01.22 13:12): 1. А почему просто не призывают водителе вообще не выезжать и сидеть дома???
2. Вместимость стандартного открытого полувагона около 70т. - то получается уже высыпали на дорогу чуть меньше 24 вагонов. Вы представляете сколько это!? Или людей держите за идиотов???
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Шнурок  (18.01.22 12:34): Опять капуста поёт? Где бы взять турбулентность? Срочно сообщите гипсокартону новости Відповісти | З цитатою
ээх  (18.01.22 12:33): 25 вагонов высыпали за ночь? интересно а мощности для перевалки такого объема за такой короткий срок есть? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті