Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Судять криворожанина за пред'явлення в кафе підробленого COVID-сертифіката

Судять криворожанина за пред'явлення в кафе підробленого COVID-сертифіката

За процесуального керівництва Криворізької східної окружної прокуратури направлено до суду обвинувальний акт відносно громадянина за використання завідомо підробленого документа (ч.4 ст.358 КК України).

За даними слідства, мешканець Кривого Рогу придбав у мережі Інтернет завідомо підроблене свідоцтво про вакцинацію проти коронавірусної хвороби «COVID-19» та пред’явив його адміністратору кафе.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось відділенням поліції №1 Криворізького районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин 1  (14.01.22 17:46): Ото новость, ото страшный преступник всей полиции после такого - премию. Відповісти | З цитатою
Украинец  (14.01.22 07:45): Скоро в таких заведениях зарплату будут давать сертификатами. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті