Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
15:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З Івано-Франківська до Слов’янська: Дніпропетровщина зустріла святковий автопробіг

З Івано-Франківська до Слов’янська: Дніпропетровщина зустріла святковий автопробіг

Дніпропетровщина зустріла святковий автопробіг. Півтора десятки машин вирушили з Івано-Франківська до Слов’янська, аби привезти дітям подарунки до Дня Святого Миколая.

«Починаючи з 2014-го року допомагаємо дітям, які мешкають у Донецькій та Луганській областях – поряд із лінією розмежування. Передаємо їм найнеобхідніше. Цьогоріч вирішили змінити формат та організувати автопробіг. Його учасники везуть подарунки для півтори тисячі дошкільнят та школярів», – розповів один з організаторів автопробігу Валерій Павловський.
Учасники автопробігу стартували з Івано-Франківська. Та вже подолали понад 1 тис км. Загалом колона проїде майже 1,5 тис км. Позаду – Львів, Рівне, Київ, Черкаси.

Зупинку у Дніпрі зробили біля Музею АТО. Учасники відвідали вуличну експозицію, побували всередині. Переглянули «панорамний» документальний фільм «Дніпро – форпост України».

Після Дніпра на черзі – Краматорськ та Слов’янськ.

«Вирушали із засніжених Карпат. Веземо свято. Адже найвища цінність – щасливі дитячі очі. Хочемо подарувати малечі трохи радості. Прагнемо аби вони посміхалися», – сказав учасник автопробігу Володимир Бондаренко.
Для дітей везуть солодощі, іграшки, канцтовари, шкільне приладдя, книги. Серед іншого є м’ячі і навіть велосипеди. Європейські партнери передали шоколад.

Загалом сформують 1,5 тис пакунків. Подарунки розвозитимуть селами та селищами, що розташовані поряд із лінією розмежування. Завітають в школи, дитячі садки, дитбудинки.

Роль Святого Миколая виконає швейцарець Дірк Люстіг.

«Приходитиму до дітей й казатиму: «Мої любі хлопчики та дівчатка, чи гарно ви себе поводили? Тримайте подаруночок від Святого Миколая», – розповів Дірк Люстіг.
Подорож триватиме до 18 грудня. Окрім дітей учасники автопробігу відвідають бійців АТО/ООС. Для них везуть теплий одяг.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті