Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
18:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Україні затвердили програму перепису населення. Щодо нього домовилися співпрацювати з Apple

В Україні затвердили програму перепису населення. Щодо нього домовилися співпрацювати з Apple

НАН та Держстатистики України затвердили програму перепису населення у 2023 році, яке, як раніше повідмляли, хочуть провести спільно з Apple.

Про це повіомяється на сторінці Держстату у Facebook, пише УНН.

“8 грудня 2021 року відбулося спільне засідання Президії НАН України та Колегії Державної служби статистики України, на якому було схвалено Програму перепису населення України у 2023 році. Програма узгоджена з вимогами національного законодавства, містить більше 50 питань і визначає перелік демографічних і соціально-економічних характеристик фізичних осіб, домогосподарств і житлових умов населення”, — йдеться в повідомленні.

Збирання інформації буде здійснюватися, зокрема щодо:

— основних демографічних характеристик (вік, стать, місце народження тощо);
— етнічного походження, мовних ознак та громадянства;
— освіти;
— джерел засобів існування;
— зайнятості;
— міграційної активності;
— визначення статусу інвалідності;
— житлових умов.

Раніше повідомлялося, що Україна стане другою країною у світі, яка проведе перепис населення у співпраці з американською компанією Apple.

Так, Мінцифра та Apple підписали Меморандум про співпрацю. Згідно з ним Україна співпрацюватиме з Apple щодо планованого перепису населення 2022-2023.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Дима  (10.12.21 12:07): Украинские власти уже 20 лет не проводят перепись, потому что боятся. Ведь тогда всё станет очевидным. Теперь наверное хотят привлечь американцев, чтобы, развешивая лапшу про новые технологии, можно было нарисовать более менее устраивающую их статистику. Відповісти | З цитатою
ен  (10.12.21 09:52): Все данные есть в интернете о каждом-зачем заниматься хождением по квартирам Відповісти | З цитатою
Кризис  (09.12.21 17:06): Ну это минимум лет через пять, какой смысл поголовье считать когда смертность в двадцать раз превышает рождаемость ... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті