Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
17:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Група підлітків тримає у страху цілий район поблизу проспекту Металургів

Група підлітків тримає у страху цілий район поблизу проспекту Металургів

Пригрозили зброєю і побили до крові! Група підлітків тримає у страху спальний район поблизу проспекту Металургів. Нещодавно вони влаштували розбірки з 15-річними хлопцями. Один з постраждалих тепер готується до операції. Тим часом місцеві неодноразово звинувачували хуліганів у крадіжках, вимаганнях та бійках.

У якому стані зараз дитина, чи збирається поліція протистояти агресивній банді.

Це мати описує в якому стані побачила свого 15-річного сина після прогулянки. Світлана не показує обличчя з міркувань безпеки. Розповідає — минулого тижня її Максим разом з друзями ввечері гуляли на території реабілітаційного центру, неподалік проспекту Металургів. Як раптом до них під’їхав чорний Ланос. З авто вибіг натовп юнаків, і без будь-яких підстав почали лупцювати школярів.

Матір другого хлопчика дуже перелякалась та навіть зараз ледве знаходить слова, щоб описати той інцидент.

Батьки дітей розповідають, про цих хуліганів майже нічого не знають. Втім слава про них шириться районом. Їх підозрюють в крадіжках, вимаганні грошей та бійках.

Стан побитого хлопця коментують в обласній лікарні Руднєва. Постраждалий в стабільному стані, його життю нічого не загрожує. Втім днями йому зроблять операцію на обличчі, через перелам.

Тож парубку проводитимуть операцію зі встановлення титанових пластин. Після інциденту батьки викликали поліцію. Втім, кажуть, їх не влаштовує як просувається справа.

Батьки написали заяву та чекають на розслідування. Ми ж направили запит до Дніпровського відділу поліції і теж чекаємо на відповідь відповідь. Про результати обов’язково вам повідомимо.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Serj  (26.10.21 14:03): Так у них, видимо, зелёный сертификат есть, значит - можно. Відповісти | З цитатою
Дог  (26.10.21 13:47): Если полиция не справляется, дело решает само население. Собирается человек 50 здоровых мужиков и патрулирует проспект. Пока не найдет черный ланос и не сровняет с землей, размазывая по асфальту носяки отморозков вместе с их куриными мозгами. В следующий раз поумнеют, когда поймут что их тоже можно побить больно, до крови и до переломов. И что никто не поможет, ни связи, ни полиция. Зуб за зуб. Відповісти | З цитатою
Финансовый гуру  (26.10.21 11:27): Зачем этот сайт публикует подобные новости? Для нормально работающей полиции в нормальном правовом государстве - это "дело на одну трубку" (так Шерлок Холмс называл простые дела, которые раскручивал за время, пока выкуривал трубку).
Найти черный Ланос и группу подростков - сейчас, когда есть средства прослушки телефонных разговоров, можно не выходя из кабинета. Эти черти уже давно должны сидеть под шконками. Алё, полиция?
Відповісти | З цитатою
Анижедети  (26.10.21 10:23): Им все можно. Відповісти | З цитатою
Макута  (26.10.21 08:50): Ну да.. детке малость пошалили и больше не будут. Их нивкоем образе не нада в тюрьму они ещё маленькие! Тюрьма их поламает!
И в Израиле ж даже кричать на детей нельзя! И у нас нельзя!

Рыгальская, Копрочов и Костыря так и говорят на СТБ!
Відповісти | З цитатою
борцуха мма  (26.10.21 00:50): дайте адрес где чорный ланос . порешаем за дела. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Шимон  (26.10.21 00:19): Как ви называете полицейских - копы? Гои, ви сумасшедшие! В США полицейских называют "свиньями". Почему, - догадайтесь. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
сварщик  (25.10.21 23:14): что за вранье. самый тихий и спокойный район. вежливая молодежь Відповісти | З цитатою
віталій  (25.10.21 22:59): Та які врни "копи"?Бо на підошву не тягнуть!Це в бабці на базарі укроп відібрати,або ще щось А вовчата ростимуть та й до них якось доберуться! Відповісти | З цитатою
Саша  (25.10.21 22:48): Споймать, обрить и в армию по разным в/ч там быстро ум вправят Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті