Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Перший ремонт за пів століття: в амбулаторії № 3 ДЦПМСД № 4 оновили другий поверх

|«« «« »» »»|

У Дніпрі в амбулаторії № 3 ДЦПМСД № 4 по вулиці Шевченка, 6-А закінчився ремонт на другому поверсі. Роботи почалися в червні цього року та тривали до середини вересня.

За словами генерального директора центру первинної медико-санітарної допомоги № 4 Андрія Подольного, перед початком ремонту було проведено комплексне обстеження будівлі.

«Були виявлені дефекти стелі, підлоги, покриття. Зараз у закладі закінчився поточний ремонт цілого поверху. Замінили електромережі та проводку, зробили нову стелю, прошпаклювали стіни. Також ми встановили нові металопластикові двері, вони призначені для людей з інвалідністю та відповідають стандартам ДБН», – сказав генеральний директор ДЦПМСД № 4 Андрій Подольний.

Будівлю амбулаторії звели майже 50 років тому, за цей час не було жодного капітального ремонту, каже завідувачка закладу Ірина Левченко:

«Ми дуже вдячні департаменту за те, що знайшли можливість зробити нам ремонт».

Заклад обслуговує близько 13 тисяч пацієнтів, одна з них – Фатіма Шаміліївна. Жінка понад 20 років відвідує цю амбулаторію.

«Раніше були понівечені стіни, пошарпана підлога. Ремонт зробили швидко, на доволі пристойному рівні, усе відповідає стандартам».

Gorod.dp.ua на Facebook.


303  (21.10.21 08:25): На первом этаже, в холле ,резиновая плитка на полу уже отвалилась. Руки повыдергивать за такое качество работ. Відповісти | З цитатою
пластмассовые  (21.10.21 07:06): плинтуса с уголками продержатся пару недель максимум. В общественных местах так никто не делает Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті