Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ДніпроОДА підприємцям області презентували «інвестиційне меню»

У ДніпроОДА підприємцям області презентували «інвестиційне меню»

Підприємцям Дніпропетровщини розповіли про об’єкти регіону, які можна приватизувати. Нині до продажу на прозорих аукціонах підготовлені понад 20 об’єктів державної власності. «Інвестиційне меню» презентували в облдержадміністрації.

«Продовжуємо серію зустрічей між владою та бізнесом, яку започаткували цьогоріч. Сьогодні тема – приватизація. Відкритий діалог дасть поштовх для розвитку цього напрямку», – зазначив перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов.

Приватизація – це створення нових робочих місць, розвиток міст та громад, зазначила начальниця регіонального відділення Фонду держмайна Україні по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях Ганна Миргородська. В середньому, на кожну гривню вартості об’єкту новий власник вкладає 4-6 грн інвестицій.

«Приклад успішної приватизації – автовокзал у Кривому Розі. Він був занедбаний і не працював. Покупець вклав кошти, модернізував об’єкт. Нині там автостанція, хостел для водіїв та гостей міста. Це успішний приклад розвитку інфраструктури Кривого Рогу за рахунок інвестицій приватного бізнесу», – розповіла Ганна Миргородська.

У жовтні на приватизаційні аукціони виставлять Центр Держпраці, пакет акцій Акумуляторного заводу, базу відпочинку у Криворізькому районі, автостоянку у Дніпрі.

Аукціони проходять через систему ProZorro.Продажі. Вони публічні та відкриті. Зі списком об’єктів можна ознайомитися за посиланням.

Цьогоріч на Дніпропетровщині приватизували 16 об’єктів.







Gorod.dp.ua на Facebook.


макс  (30.09.21 20:48): столько людей в костюмах чтоб презентовать строительный хлам , остатки разворованного . я просмотрел "предложения" . Это все полный нелеквид . Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті