Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ювілейний фестиваль «Сила нескорених» старує вже за два тижні

Ювілейний фестиваль «Сила нескорених» старує вже за два тижні
Фестиваль в 2018 году.

П’ятий фестиваль «Сила нескорених» покликаний показати зв‘язок між минулим і сьогоденням. Він дасть можливість всім гостям заходу на власні очі побачити, що таке війна, відчути її кольори, звуки та смаки.

У фестивалі братиме участь майже вся країна. Гості з Києва, Харкова, Одеси та Дніпропетровщини зроблять реконструкції боїв Другої світової та війни на сході України. Відтак люди, які ніколи не були на передовій, зрозуміють через що кожного дня проходять наші військовослужбовці в зоні АТО. Буде задіяно зо два десятки одиниць техніки, зокрема, танки часів Другої світової й сучасні. Будуть також літаки й зброя різних часів.

Військовий комісаріат представить зразки збройної та військової техніки. Можна буде побачити яким продовольчим та речовим забезпеченням наділені військовослужбовці на передових позиціях. Також будуть розгорнуті агітаційні намети, де будуть розповідати про соціальний захист та переваги служби за контрактом.

Забезпечувати громадський порядок безпеку під час фестивалю будуть нацгвардійці.

«Ми також представимо броньований автомобіль «Козак», який є на озброєнні Національної гвардії України та тривалий час виконує завдання в районі проведення ООС. Залучимо спеціальний автомобіль «Друкарня», що демонструватиме документальні фільми про службову діяльність Національної гвардії України», — каже начальник секції персоналу Центрального територіального управління Нацгвардії України Вадим Кулик.

Захід відбудеться 9 жовтня на території ж/м Ігрень у балці в районі вул. Сонячногірської. Вхід для всих вільний.


Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.


Бред  (24.09.21 11:09): какой. Відповісти | З цитатою
Гонта  (24.09.21 10:33): А кто разрешил использовать флаг оккупантов? Московитская армия - это враги Украины! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті