Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
18:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліцейські затримали двох посадовців на видачі сертифікатів якості за хабарі

На Дніпропетровщині поліцейські затримали двох посадовців на видачі сертифікатів якості за хабарі

Викрили протиправну діяльність посадових осіб оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Нацполіції спільно з колегами-правоохоронцями. Обидва фігуранти вимагали неправомірну вигоду за «вирішення питань», що належать до їх компетенції.

Так, одна із керівників підрозділу держпідприємства отримала 20 тисяч грн від директора товариства. За цю суму обіцяла прискорити видачу паспорта відповідності на гранітний щебінь для подальшого його постачання на об’єкти будівництва.

За вирішення аналогічного питання посадовець Держпродспоживслужби отримав 500 доларів США. Зокрема, гроші призначалися за видачу експертного висновку проведених випробувань харчової продукції тваринного походження.

Обох посадовців затримали учора, 25 серпня, під час одержання неправомірної вигоди.

Одному із фігурантів вже повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, по другому - вирішується питання.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділення поліції № 1 Нікопольського районного управління поліції за процесуального керівництва Нікопольської окружної прокуратури.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Рабинович Невадим  (28.08.21 12:38): Криворожский центр как всегда отличился! Город президента вот он какой! Недавно там еще и мэра убили спецслужбы... Відповісти | З цитатою
Амурский  (26.08.21 17:21): Было, есть и будет. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті