Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
02:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як розпочати кар'єру в IT. Огляд можливостей для жителів Дніпра

Як розпочати кар'єру в IT. Огляд можливостей для жителів Дніпра

Питання, як зробити вдалу кар'єру в програмуванні, цікавить багатьох сучасників, що вже мають технологічну освіту, але ще не отримали необхідного досвіду. Запорукою майбутніх успіхів є вдалий старт. Ідеальним варіантом для початку може бути стажування в IT компанії.

Навчання під час робочого процесу, що проходитиме під керівництвом досвідчених фахівців, прокачає ваші навички та вміння й розширить наявну базу знань.

Де можна опанувати програмування мешканцям Дніпра?

Сьогодні існує чимало різноманітних освітніх програм, доступних у дистанційному режимі.

Хороші умови для навчання й стажування пропонує IT-Академія SoftServe - освітній проект одного з провідних гравців it-галузі України та світу. Штат компанії уже налічує більше 10 тисяч спеціалістів і постійно зростає.

Безкоштовні курси різної спеціалізації від SoftServе IT академії проводяться під супроводом досвідчених менторів і експертів.
Учасники процесу беруть участь у багатьох серйозних проектах з відкритим кодом і справляються під час навчання з реальними викликами.

Варто зауважити, що стажування підходить для здобувачів з певною технічною базою, яка може трохи відрізнятися в залежності від обраного курсу. Якщо ваші знання виявились недостатніми, обирайте відповідний курс або починайте з базових.

Пропозиції для стажування доступні в ряді напрямків, зокрема й у Дніпрі.

Безпосередньо для дніпрян, пропонується ціла низка програм для стажування від SoftServе.

Інформація про всі всі відкриті курси програмування в Дніпрі на сайті IT-Академії SoftServe.

Проходячи стажування на .Net проектах, можна розпочати кар'єру .NET ДЕВЕЛОПЕРА.

Ця пропозиція актуальна для тих користувачів, що мають суттєві знання С#, JavaScript (TypeScript), HTML, CSS, добре розуміють принципи ООП, знайомі зі Sсrum та Git і Net технологіями: EF Core, MVC, ASP.NET Core та DB (MS SQL Server).

По закінченні курсу стажисти отримають навички розробки Net веб-додатків, навчаться ефективній командній роботі разом з розробниками й інженерами і зможуть працювати за методологією Agile (SCRUM, Kanban).

Не менш цікавою є перспектива розпочати з DEVOPS INTERNSHIP.

Ця пропозиція найбільш актуальна для того, хто прагне контролювати всі процеси, впливати на розробку продуктів і сервісів, забезпечувати взаємодію між усіма командами фахівців різних рівнів і напрямків. Навчання на курсах DevOps потужно розвиває навички спеціаліста. Адже, стажисти зіштовхуються з надскладними викликами. Розібратися в усьому їм допомагатимуть досвідчені ментори й технічні експерти.

Претенденти на стажування мають володіти однією з поширених мов програмування, мати розуміння принципів ООП і досвід адміністрування в Linux чи Windows, знати методи роботи з системами управління базами даних, розбиратися в мережевих технологіях і вміти створювати автоматизовані скрипти (BASH, CMD, PowerShell).
По закінченню курсу, здобувачі опанують різні технології автоматизації процесів, що пов`язані з розробкою програм та їх розгортання, зможуть налагоджувати інфраструктури забезпечення професійної розробки програмної продукції.

Кар`єру інженера з автоматизації тестування може розпочати той , хто володіє базовими знаннями з HTML/CSS та JavaScript, добре знає одну з мов програмування: C/C++, Java, C#, Python, Ruby, принципи ООП і принципи роботи web аплікацій, а також вміє працювати з базами даних, знає SQL і розуміє основні процеси тестування.
В перспективі стажисти зможуть використовувати всі сучасні інструменти автоматизованого тестування ПЗ, працювати з бібліотеками автоматизованого тестування, системами керування дефектами, базами даних та іншим, розроблятимуть проекти на Java, C#, Ruby чи Python для автоматизації тестів і перевірки якості ПЗ.

Наявні пропозиції для початку кар`єри Rust девелопера (програміста СС+ ) і Python девелопера.

Для першої необхідні базові знання з C/С++ та принципів OOP, для другої − знання основ Python, принципів ООП і технологій, пов'язаних з базами даних, а також  HTML, CSS, JavaScript.

Якщо обрали стажування на Rast, по закінченню курсу ви створюватимете крос-платформні додатки з допомогою мови C++.

Щодо популярної мови Python, то вона не тільки легко засвоювана й зрозуміла, а ще й сумісна з різними платформами і може використовуватися для багатьох завдань.

У процесі стажування можна навчитися не тільки створювати програмну продукцію, використовуючи Python, а будувати цілі екосистеми і працювати за методологією Agile.

Для будь-якої пропозиції актуальною є вимога мати рівень володіння англійською не нижче за Intermediate+ і можливість навчатися близько 6-8 годин щодня.

Перелік напрямів підготовки постійно розширюється у зв'язку з зростаючими потребами компанії.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті