Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як доїхати на авіашоу «Вільне небо»: власним авто або автобусом

Як доїхати на авіашоу «Вільне небо»: власним авто або автобусом

На авіашоу «Вільне небо» у Майському можна буде доїхати автобусами із Дніпра, Павлограда та Синельникового. Для тих, хто приїжджатиме на власних авто, біля святкового майданчика організували парковку.

Про це розповіла заступниці голови Дніпропетровської ОДА Ольга Горб.

«Відзначати 30-ту річницю незалежності України почнемо 21 серпня. Організуємо масштабне авіашоу «Вільне небо» в Майському. Аби до свята могли приєднатися всі бажаючі, до Майського їздитимуть автобуси. Відправлятимуться із Дніпра, Павлограда та Синельникового», – сказала Ольга Горб.

Автобуси із Дніпра відправлятимуться від цирку. Із Синельникового та Павлограда – від центральних автостанцій. До Майського їхатимуть з 8:00 до 11:00. Назад – із 15:00 до 18:00. Вартість проїзду в одну сторону – 50 грн.

Координаты GPS для тих, хто їхатиме на власному авто – С 48.483789, В 35.621238. Або карта. Можна прямувати трасою Дніпро-Павлоград та за вказівником повернути на Майське. Або їхати трасою Дніпро-Синельникове.

Безкоштовна парковка – навпроти аеродрому.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Моделист  (18.08.21 17:39): Та если бы только пробка в Подгороднем. Вы прозреете от пробок на въезде и выезде на аэродром! Типа парковка она как-бы есть. Но если захотите стать поближе к ВПП, то приезжайте к 6-ти утра и раньше 9-ти вечера уезжать не планируйте. Ну или по 2-3 часа на въезд и на выезд. Съезжаются десятки тысяч авто и все это по сельской 2-х полосной дороге. Плюс умники которые перегораживают полосу и пытаются объехать полями или встать в 3 ряда где и одного толком нет. Відповісти | З цитатою
Мила  (18.08.21 16:20): Ага, ориентир - пробка в Подгороднем в связи с ремонтом дороги. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті