Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на проспекті Мануйлівському розмічають пішохідні переходи пластиком

У Дніпрі на проспекті Мануйлівському розмічають пішохідні переходи пластиком

Для продуктивності та зручності водіїв роботи проводять уночі.

У Дніпрі продовжують оновлювати розмітку проїжджої частини. Минулої ночі спеціальна бригада працювала на просп. Мануйлівському. Там розмітили близько десяти нерегульованих пішохідних переходів. Після цього у планах оновити усю дорожню розмітку на проспекті.

«Раніше тут розмітка була фарбою, і гарантійний термін вже закінчився. Тому настав час її оновити. Зараз використовуємо технологію холодного пластику, оскільки термін його експлуатації значно довший – до трьох років. Окрім того, таку розмітку краще видно ввечері, вночі. Переважно наносимо її на автошляхах з інтенсивним трафіком. Нещодавно вона вже з’явилася на просп. О. Поля, Б. Хмельницького, вул. Січових стрільців, пл. Троїцькій. Також плануємо її наносити по вул. Набережній Перемоги (від просп. Героїв до Південного мосту), вул. Космічній тощо», – розповів начальник технічного відділу КП «Транспортна інфраструктура міста» ДМР Михайло Солярчин.
Зі свого боку робітник підрядної організації Андрій Явтушенко зазначив:
«Працюємо вночі, коли неінтенсивний рух машин. Це зручно як для водіїв, так і для нас, оскільки більш продуктивна робота виходить – мінімум машин і пішоходів. До складу пластику входять спеціальні кульки, які мать гарний ефект світловідбивання, тобто пішохідний перехід гарно видно».






Gorod.dp.ua на Facebook.


местный  (05.08.21 16:54): Это что же случилось, что на проспекте Воронцова начали что-то делать? Жалобы пешеходов что на пляж сложно попасть? А то что эти бараны идут в развалочку по одному гуськом, вместо того чтобы перейти гуртом дорогу и не задерживать движение.
Ну и несомненный плюс нормальному подрядчику, который по ночам работает!
Відповісти | З цитатою
Днепр_2  (05.08.21 13:18): Еще бы спид-брейкеры на нерегулируемых пешеходных переходах ставили. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті