Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліцейські затримали двох чоловіків, які скоїли розбійний напад на поштове відділення

На Дніпропетровщині поліцейські затримали двох чоловіків, які скоїли розбійний напад на поштове відділення

Погрожуючи пістолетом та гранатою зловмисники спричинили працівниці тілесні ушкодження, після чого заволодівши майже 4 тис. гривень втекли.

Розбійний напад стався 17 червня о 8 годині ранку у селі Капулівка Нікопольського району. Провівши ряд оперативних заходів правоохоронці встановили підозрюваних у злочині осіб. Ними виявилися 24- та 34-річні мешканці сусіднього міста Покров, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Одного із зловмисників правоохоронці затримали в м. Одесса, а іншого за місцем мешкання у Покрові. На підставі ухвали суду поліцейські Нікопольського РУП провели санкціоновані судом обшуки за місцем мешкання обох фігурантів, в ході яких виявили два пістолети та гранату «РГД-5».

Зброю та боєприпаси вилучено та направлено на дослідження.

29 та 30 липня чоловікам повідомлено про підозру за ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про обрання останнім запобіжного заходу – тримання під вартою.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті