Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
19:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Теплицю з коноплею на три мільйони гривень виявили на Дніпропетровщині

Теплицю з коноплею на три мільйони гривень виявили на Дніпропетровщині

Під час обшуку поліцейські виявили близько 8 кг канабісу та понад 300 кущів конопель, які чоловік вирощував у теплиці методом гідропоніки.

Санкціонований обшук на території домоволодіння 35-річного чоловіка в одному із сіл у Криворізькому районі відбувся 9 липня за участі працівників управління боротьби з наркозлочинністю в Дніпропетровській області під процесуальним керівництвом Криворізької східної окружної прокуратури.

В ході слідчих заходів правоохоронці виявили у теплиці понад 300 кущів конопель, які вирощувалися методом гідропоніки. Також під час обшуку в одному з приміщень були виявлені ємності з подрібненим канабісом вагою близько 3 кг, 5 кг канабісу у шишках та електронні ваги. Встановлено, що затриманий вирощував коноплі, займався їх переробкою – сушив та подрібнював, а потім великими партіями збував на території області.

Виявлені наркотики та предмети направлені на експертизу. За цінами «чорного ринку» їх вартість складає понад 3 млн гривень.

На даний час вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч. 2 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Я  (10.07.21 09:40): А писатель у нас подготовленный, " в шишках"))) знает шо как называется)) Відповісти | З цитатою
Планокур  (10.07.21 09:40): Так вроде легализовали ,кури не хочу ! Відповісти | З цитатою
Вася  (09.07.21 22:51): А відкіля вони знають вартість? Певно самі досвідчені наркодилери, і вже прикинули за скільки вони то все продадуть Відповісти | З цитатою
Кризис  (09.07.21 22:09): И я такое сделаю, и нафига мне те огурцы !!! Спасибо за бизнес проект !!! Если что, сошлюсь на вас, скрин сделал ... Буду оплачивать неподъемный газ, что бы не замёрзнуть за незалежість !!! И только сотрите !!! Відповісти | З цитатою
пора  (09.07.21 21:43): легализовать производство "букваря" - люди смогут проявлять ботаническое творчество, ярмарки проводить по обмену опытом, "черного" рынка просто не станет, продукт "букваристов" значительно подешевеет. Кстати, вреда от "читарак" гораздо меньше чем от любителей "беленькой", но все таки "букваристам" нужно будет оборудовать места для культурного чтения - чтобы своим ржачем и громким гыканьем не мешали другим отдыхать по ночам.
... а гидропоникой в том парнике и не пахнет - ну вот с каких пор капельный полив стали называть гидропоникой? - автору - незачот
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
да уж.  (09.07.21 19:45): кукурузу лучше бы выращивал и на пляжах юга варёной торговал:) Відповісти | З цитатою
Погонщик красного КТМ_а  (09.07.21 17:39): Та ну...
скоро, буквально на днях, закон примут, и это будет законно!
"запомните этот твит"(С)
Відповісти | З цитатою
Стецько Жупайдас  (09.07.21 17:30): Шось пригадалась українська пісня - " Од Києва до Лубень насіяла конопель , дам лиха закаблукам , закаблукам лиха дам ..." . Відповісти | З цитатою
Воронка Марии Солодар  (09.07.21 16:26): На помидорах тоже навар неплохой. Лучше б в зимний сезон помидор выращивал. Відповісти | З цитатою
344543  (09.07.21 16:18): Душат малый бизнес на корню Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті