Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині в результаті ДТП постраждали 3 людини

На Дніпропетровщині в результаті ДТП постраждали 3 людини

29-го червня о 13:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Дніпровська міста Павлоград сталося ДТП за участю двох автомобілів.

За викликом одразу направлено чергові відділення 27-ої та 37-ої державних пожежно-рятувальних частин 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів: «Renault MEGANE» та «Ford FOCUS C307».

Внаслідок ДТП постраждало 2 особи: водій (жінка 1983 року народження) та пасажир (хлопець 2007 року народження) легкового автомобіля «Renault MEGANE». За уточненою інформацію, після ДТП, самостійно звернувся за допопомогою до медичного закладу водій (чоловік 2002 року народження) «Ford FOCUS C307».

Особовим складом ДСНС було надано допомогу співробітниками поліції по відключенню акумуляторів з пошкоджених автомобілів. Також, аби попередити займання, вогнеборці змили залишки розлитих паливно-мастильних речовин з проїжджої частини.

Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлюють працівники правоохоронних органів.

До надання допомоги залучено 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління.






Gorod.dp.ua на Facebook.


вопрос  (30.06.21 08:54): где Вы видео такие берете? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті