Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
21:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі пройде виставка-конференціія «Е-DRIVE DniproTechFest»

У Дніпрі пройде виставка-конференціія «Е-DRIVE DniproTechFest»

12 червня о 10.00 на майданчику «Дніпровської політехніки» розпочнеться цікавий захід, який об’їднає у собі два формати.

Конференція із питань розвитку електроавтомобільної галузі та зарядної інфраструктури, енергоефективних технологій, відновлювальної енергетики та енергозбереження. Виставка інноваційних рішень від підприємств високотехнологічного бізнесу, представників ринку відновлюваної енергетики, імпортерів електромобілів, розробників проєктів щодо розвитку інфраструктури в населених пунктах.

Насправді зелена енергетика, енергоефективні технології та відновлювальні джерела - це комплекс, який формує свідоме еколого зорієнтоване мислення. «Дніпровська політехника» разом із підтримкою та безпосередньою участю Міністерства освіти і науки України, Міністерства інфраструктури України та Дніпровської міської ради, департаментів та інших колег бере участь у формуванні технології майбутнього. Простіше кажучи: електромобілі потребують інфраструктури для обслуговування. Зелена енергетика –це дешева енергія , тому що є постійний процес зменшення електроспоживання.

Федоряченко Сергій Олександрович, доцент кафедри конструювання, технічної естетики та дизайну:

"Культурна столиця, проте не тільки культурна, а ще і наукова. Гостям нашого заходу ми запропонуємо неординарну виставку. Це буде поглиблення знань та навичок. На території будуть різні локації: майстер-класи, квести, тематичні екскурсії, фотозона та фудкорти. Під час заходу люди різного віку зможуть дізнатися нове про енергію та її збереження, побачать нові моделі електрокарів. Також пропонуемо підключитися до конференціїї. Вона буде проходити з 11.00. На ній будуть розглядати проблематику та перспективи електромобільності в Україні".
Все буде проходити с дотриманням карантинних обмежень, тому діє попередня реєстрація за адресою e-drive.org.ua. Це необов'язково, але потрібна для того, щоб уникнути великого скупчення людей.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Недоумение  (10.06.21 05:52): Парк ракет... Фестиваль электротранспорта... Чтобы помнили... Відповісти | З цитатою
проффессор  (09.06.21 23:16): Уже доказано что электрокары наносят для экологии даже больший вред, чем старенькие ДВС. Но в университетах (коих развелось в последнее время) об этом не расскажут. Відповісти | З цитатою
Погонщик красного КТМ_а  (09.06.21 15:23): Тест драйв могу предложить))) Ночные ипиня в Кайдаках!
Категория "Т" обязательна.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Пенсионер  (09.06.21 15:17): Хочу тест-драйв на троллейбусе ! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті