Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
23:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські Дніпра поділилися професійним досвідом з курсантами університету внутрішніх справ

Поліцейські Дніпра поділилися професійним досвідом з курсантами університету внутрішніх справ

Співробітники поліції розповіли майбутнім правоохоронцям про особливості роботи груп з протидії домашньому насильству та пояснили, як застосовувати норми законодавства на практиці.

5 червня поліцейські сектору протидії домашньому насильству Дніпровського районного управління поліції завітали до курсантів першого та другого курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції. Під час бесіди правоохоронці розповіли про види домашнього насильства, заходи особистої безпеки на місці події та відповідальність за вчинення правопорушень пов’язаних з домашнім насильством.

Лектори роз’яснили вихованцям вишу алгоритм дій поліцейського на звернення про домашнє насильство. Так, працівники поліції, які прибули на виклик повинні подбати про власну безпеку та безпеку потерпілих, оцінити ризики повторного насильства і в разі потреби застосувати терміновий заборонний припис. Кривдника можуть зобов’язати негайно залишити оселю, заборонити наближатися до жертви на певну відстань та контактувати з нею.

Крім того, поліцейські наголосили на взаємодії правоохоронних органів з центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, з бригадами соціально-психологічної допомоги та іншими громадськими організаціями, які працюють у цій сфері.

Під час навчання правоохоронці наводили приклади с особистого досвіду, ділилися знаннями та навичками, а курсанти виконували ситуативні вправи, обмінювалися думками та аналізували свої помилки.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Лучше  (08.06.21 10:57): напишите, как курсанты постоянно скидываются бабками преподу по "огневой подготовке", якобы на патроны! При том, что они же на ГОСобеспечении - АЖ по 200 грн. в месяц получают!!! Відповісти | З цитатою
Саша  (08.06.21 01:23): Куда битые приусы девать Відповісти | З цитатою
Проходящий  (07.06.21 18:10): Чем, чем поделились? Опытом в чём? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті