Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
08:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рятувальники продовжують боротися з підтопленнями і деревами, що впали

Рятувальники продовжують боротися з підтопленнями і деревами, що впали

Вулиці Дніпра продовжує затоплювати дощ.

2-го червня о 14:40 внаслідок сильних опадів у вигляді дощу, засмічення русла річки Гнилакиш та мережі водовідведення сталося підтоплення 64 приватних домогосподарства, територія 1 ринку та 1 гаражного кооперативу за адресою: місто Дніпро, Амур-Нижньодніпровський район. Загальна площа підтоплених домогосподарств орієнтовно 6500 кв. метри, рівень води місцями до 40 см. Відкачано орієнтовно 7268 куб. метрів води. Подія триває. До ліквідації підтоплення залучено 19 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки з мотопомпами.

О 14:45 у місті Дніпро, Центральний район піднявся рівень води в озері парку ім. «Лазаряна Глоби», що призвело до підтоплення території парку орієнтовно на площі 600 кв. метрів. Відкачано орієнтовно 4750 куб. метрів води. Подія триває. Залучено 2 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки Головного управління ДСНС України в області.

О 14:45 у місті Дніпро, Індустріальний район, проспект Миру внаслідок сильних опадів у вигляді дощу та засмічення мережі водовідведення сталося підтоплення проїжджої частини та прибудинкової території на площі орієнтовно 1000 кв. метрів, рівень води орієнтовно 30 см. Відкачано орієнтовно 1050 куб. метрів води. Подія триває. До ліквідації підтоплення залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки з мотопомпою.

О 15:00 у місті Дніпро, Самарський район, перехрестя вулиць Дніпросталівська та Олександра Оцупа внаслідок сильних опадів у вигляді дощу підтоплена територія проїжджої частини на площі близько 1350 кв. метри. Подія триває.

Відключення електропостачання:

- за інформацією АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» залишилося без електропостачання 16 населених пунктів (8 – повністю, 8 – частково), всього 3650 абонентів. Аварійними бригадами АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» проводяться роботи по відновленню електропостачання.

До Служби порятунку «101» надійшло 8 повідомлень про падіння дерев, у 8 випадках рятувальниками прибрано 9 дерев з проїжджої частини доріг: у місті Дніпро, місті Кам’янське, село Новомиколаївка, село Заріччя Камянського району, селища Слобожанське Дніпровського району.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


пешеход  (03.06.21 16:42): Предупредить ведь куда сложнее чем предотвратить... Відповісти | З цитатою
5656  (03.06.21 13:16): Пока гром не грянет, мужик не перекрестится. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті