Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

14 років за гратами: суд виніс вирок дніпрянину за два вбивства, крадіжки і розбій

14 років за гратами: суд виніс вирок дніпрянину за два вбивства, крадіжки і розбій

Вироком Новомосковського міськрайонного суду 40-річного мешканця Дніпра визнано винним у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.115, ч.2 ст.121, ч.3 ст.187 та ч.2 ст.185 КК України (умисне вбивство; умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого; розбій, поєднаний з насильством; таємне викрадення чужого майна, вчинене повторно).

За даними слідства, у лютому 2019 року вказаний громадянин заради легкої наживи проник до будинку, де проживали троє жінок похилого віку, наніс двом з них декілька ударів молотком по голові, спричинивши легкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження, після чого заволодів їх грошовими коштами та золотими прикрасами на загальну суму понад 43 тис грн.

Аби уникнути покарання за вказаний злочин чоловік вирішив переховуватись від поліції у будинку знайомої. Впевнений, що там ніхто не проживає, зловмисник потрапив всередину, де побачив 76-річну господарку. Раптово у чоловіка виник злочинний умисел позбавити свідка життя. Так, обвинувачений здавив жінці шию, доки вона не перестала чинити опір, наніс близько 12 ударів ногами по голові та тілу, після чого з місця злочину зник, прихопивши грошові кошти потерпілої у сумі 10 тис грн та мобільний телефон.

Продовжуючи злочинну діяльність, у березні того ж року обвинувачений прийшов до знайомого та на ґрунті неприязних відносин наніс йому близько 8 ударів ногами по голові та грудній клітині, спричинивши несумісні з життям тілесні ушкодження.

Свою вину чоловік визнав повністю. Обвинувачення підтримувалось Дніпропетровською обласною прокуратурою.

Суд призначив йому покарання у вигляді 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


vasya2  (17.05.21 23:06): суд с каждым годом всё гуманнее и гуманнее, судя по новостям.
интересно, лет через 10 будут ли давать что-небудь кроме условного за тяжкое?
Відповісти | З цитатою
perfect stranger DP  (17.05.21 18:52): надеюсь- родственники стариков это существо дождутся..)))
или организуют теплую недолгую отсидку)))
Відповісти | З цитатою
Царь  (17.05.21 18:17): За 2 мокрухи как то маловато 14 лет. Дырявое правосудие. Наврядли за этого черта кто нибудь судье платил, скорее всего пошел на сотрудничество со следствием и взял пару разбоев чужих Відповісти | З цитатою
Выйдет  (17.05.21 18:00): Это животное в 50 и понеслось по новой , смысл во всем этом . Відповісти | З цитатою
:)  (17.05.21 14:49): Два года под следствием, защитываються за четыре в тюрьме. Осталось десять, а там смотри или амнистия или удо. Відповісти | З цитатою
999  (17.05.21 13:57): 14 лет за две загубленные жизни??? Странно, что условно не дали, очень странно. Участник АТО , наверное. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті