Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Чиновник Держгеокадастру за хабар в 10 тисяч доларів «закрив очі» на порушення

Чиновник Держгеокадастру за хабар в 10 тисяч доларів «закрив очі» на порушення

Слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру посадовій особі одного із відділів Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області.

За даними слідства, посадовець вимагав та отримав від підприємця, який займається вирощуванням сільськогосподарських культур на землях Дніпропетровщини хабар у сумі 10 тисяч доларів США.

За таку винагороду посадовець обіцяв не складати протокол про адміністративне правопорушення та акт про порушення земельного законодавства, зокрема через нецільове використання земельних ділянок.

Санкція статті (ч. 3 ст. 368 КК України), за якою підозрюється посадовець, передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Наразі тривають першочергові слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх осіб причетних до вчинення злочину.

Процесуальне керівництво здійснює Офісу Генерального прокурора, оперативний супровід - СБУ.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ч  (15.05.21 23:28): Что значит «нецелевое использование» земельного участка? Ему выделили гектары земли для строительства аэродрома, а он кукурузку выращивал? Обычно наоборот - сельхоз земли под коттеджные городки нарезают. Відповісти | З цитатою
Серега  (15.05.21 23:27): Бандит Відповісти | З цитатою
:)  (15.05.21 17:11): Змей искуситель в виде взяткодателя пришёл к нему и говорит-"возьми взятоку", вот он и сорвал с веточки запретный плод. Відповісти | З цитатою
Вася  (15.05.21 13:55): Не понял, а что, он не должен был брать взятку? Это же единственная его должностная обязанность. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті