Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відкрилася виставка брутального мистецтва

У Дніпрі відкрилася виставка брутального мистецтва
(фото) 22.04.2021 виставка "Суміш", гумор, Дніпро, культура, мистецтво, новини Дніпра, сатира, Сергій Добровольський, художник У Дніпрі, в арт-просторі «7 небо», відкрилася виставка «Суміш», на якій можна побачити поєднання графіки, аплікації, гумору та сатири. Її автор – Сергій Добровольський. Як коментує сам митець про свою виставку «Деякі з творів мають подвійне дно. Тому майте на увазі, що кожен побачить своє. Запрошую у світ брутального мистецтва». Сергій Добровольський – художник, автор декількох персональних виставок. Був учасником минулорічної колективної виставки «Неформат». Перші свої роботи опублікував у 2002 році на сайті мистецької агенції «Арт-Вертеп». Захоплюється стріт-артом. Наразі працює макетником художнього моделювання. Чому персональна виставка має назву «Суміш»? Пан Добровольський відповідає на це запитання так: «Моя серія робіт – це мікс технік, смислів, поєднання різних культурних кодів, і навіть способів мислення. Побачене глядачами може відрізнятися від мого бачення. Але на те й розрахована моя виставка». Митець створює тривимірний простір, за допомогою якого глядачам зручніше буде побачити той чи інший елемент життя сучасного суспільства під різними кутами зору. У той же час художник підкреслює схожість багатьох ситуацій, які на перший погляд здаються взагалі не пов’язаними одна з іншою. Багато з робіт дійсно мають «подвійне дно». Як от «Vipe vs cigarettes», «Докопаться до сути», «Яблучко на тарілочці», «Жизнь из под палки» та інші. А деякі з творів просто насичені гумором. Можна не встояти від сміху! Персональна виставка Сергія — відображення мистецтва думки. Мистецтва не тільки відношення до життя, але й вміння його показати у формі, дуже наближеної до суті. Кожен твір спонукає до думок, що є ознакою якісних робіт. Твори Сергія Добровольского можна побачити в арт-просторі «7 небо», який розташований за адресою площа Троїцька 5а, сьомий поверх. Виставка проходитиме до 12 травня, з 10:00 до 19:00, без вихідних. Вхід до заходу – безкоштовний. Автор Катерина Моторна фото автора








Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (22.04.21 17:45): Автор: "Персональная выставка Сергея - отражение искусства мысли"!
Лиса Алиса продает ШИДЕВРЫ Кота Базилио.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті