Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
13:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські Дніпра затримали групу чоловіків за підозрою у пограбуванні котеджу

Поліцейські Дніпра затримали групу чоловіків за підозрою у пограбуванні котеджу

Зловмисники вдерлися до будинку у Новокодацькому районі міста та заволоділи із сейфа грошима у сумі майже 60 тис. доларів.

Поліцейські відділення поліції № 3 Дніпровського районного управління поліції встановили, що до складу групи входило троє мешканців Луганської, Запорізької та Дніпропетровської областей. Один з фігурантів перебував у товариських відносинах з потерпілим та знав про наявність у чоловіка великої суми грошей, а також місце їх схову. Він запропонував двом знайомим пограбувати будинок та заволодіти грошима.

Зловмисники діяли за чітко визначеним планом, де кожен учасник виконував свою роль. 3 квітня один із нападників проник до будинку, де перебувала знайома власника, пошкодив сейф та забрав гроші, які розділили між собою.

11 квітня трьох чоловіків затримали. За погодженням з прокурором Західної окружної прокуратури м. Дніпра Дніпропетровської області слідчі відділення поліції № 3 Дніпровського районного управління поліції повідомили їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 13 років із конфіскацією майна. Тривають слідчі дії.


Gorod.dp.ua на Facebook.


444  (14.04.21 11:46): Сказочные чудаки! Думали не найдут? Відповісти | З цитатою
да  (14.04.21 08:58): Что значит не рассказывать? Даже Скрудж Макдак любил похвастаться своими сокровищами. Трезвый! Відповісти | З цитатою
Злюка  (13.04.21 15:06): Нечего рассказывать всем сколько у вас денег Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті