Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
23:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У центрі Дніпра затримали 3 крадіїв кабелю

У центрі Дніпра затримали 3 крадіїв кабелю

Цієї суботи вночі спецлінії 102 надійшло повідомлення про спрацювання сигналізації у комунікаційному колодязі на вулиці Грушевського.

Екіпаж оперативно прибув туди і виявив відченений люк. У колодязі з пошкодженими дротами сидів невідомий у брудному одязі та рукавичках. Під час поверхневої перевірки у громадянина виявили садові ножиці та ніж.

На вулиці Старокозацькій патрульні також виявили відчинений люк із пошкодженим кабелем. Поліцейські оглянули прилеглу територію і виявили невідомого, який намагався сховатися від них за сходами будинку. Під час поверхневої перевірки у громадянина виявили металеві кусачки, два канцелярських ножі, декілька викруток та дві пари рукавиць. Оглянувши прилеглу територію, інспектори виявили також автомобіль Opel із лебідкою всередині. Водій авто не зміг пояснити, що він робить тут о такій порі.

Біля одного з житлових комплексів у центрі міста працівники приватої охоронної фірми зупинили невідомого, який намагався проникнути всередину двору. Патрульні оглянули прилеглу територію і знайшли відкриті комунікаційні колодязі з пошкодженими дротами. А неподалік, в покинутій будівлі, вирізаний кабель довжиною приблизно 163 м. Під час поверхневої перевірки у чоловіка виявили ліхтарик та ніж.

В усіх випадках на місце події патрульні викликали слідчо-оперативні групи для з'ясування усіх обставин події.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (05.04.21 16:27): Машины тоже забирать надо.
Чтобы думали что делают.
Відповісти | З цитатою
444  (05.04.21 15:14): вот этими ножничками и ампутировать детородные органы проклятым расхитителям Відповісти | З цитатою
:)  (05.04.21 14:24): На улицах улицах, в центре в центре... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
0000  (05.04.21 14:05): Почему лица прячут, если на месте преступления застали? Многие будут узнаваемы после таких селфи и любимы своими земляками, которые остаются без света или телефонной связи из-за них. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті