Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Екоінспекція перевірить береги річок в Дніпропетровській області

Екоінспекція перевірить береги річок в Дніпропетровській області

Держекоінспекція проведе перевірку дотримання водоохоронних режимів у прибережно-захисних смугах річок Дніппропетровської області. Особливу увагу приділять річкам Оріль та Саксагань.

Про це повідомив голова Державної екологічної інспекції Андрій Мальований під час круглого столу в Офісі ДЕІ у Кривому Розі - йдеться у новині на сайті відомства.

«Держекоінспекцією, окрім перевірок промислових об’єктів, здійснюються заходи контролю щодо дотримання водоохоронних режимів у прибережно-захисних зонах, зокрема, річок Оріль та Саксагань. ДЕІ перевіряє, чи є на цих територіях несанкціоновані сміттєзвалища та незаконні врізки, через які річки можуть забруднюватись і засмічуватись», - розповів Андрій Мальований.
Він також зазначив, що Дніпропетровську область можна назвати «червоною лампочкою» стану довкілля, адже тут знаходиться найбільша кількість топ-забруднювачів.

«Так, наразі спостерігається збільшення кількості порушень у сфері водних ресурсів. Це недотримання нормативів щодо скидів зворотних вод на підприємствах та дозволів на спецводокористування, забруднення водойм у місцях скиду», - додав Андрій Мальований.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Ермилов Станислав Николаевич  (26.03.21 10:45): Намерение это ещё не дела..НЕ верю в вашу карманную службу ..если у вас под носом в Днепре к берегу реки нельзя подойти т. к на всем протяжении городской черты нарушена 100 метровая зона недопущения кап строительства в береговой зоне и к тому же возведены дамбы и причалы яхт клубов без компенсационных работ по отторжению части акватории в том числе замылению нерестилищ и нагульных площадей водохранилища...! Відповісти | З цитатою
&  (26.03.21 09:39): Статья ниочем. А где результаты проверок? За что получаете бюджетные деньги? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті