Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліція затримала місцевого жителя, який вимагав у чоловіка 140 тисяч гривень

У Дніпрі поліція затримала місцевого жителя, який вимагав у чоловіка 140 тисяч гривень

23 березня близько опівдня вимагача затримали безпосередньо після отримання першої частини грошей на вул. Запорізьке Шосе м. Дніпра.

Інформація про вимагання грошей у 29-річного чоловіка надійшла до поліції 16 березня. Заявник повідомив, що невідомий погрожує йому і членам родини фізичною розправою та вимагає сплатити неіснуючий борг. Відомості за даним фактом були внесені до ЄРДР за ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України (вимагання).

В ході оперативних заходів співробітники управління карного розшуку встановили, що до злочину причетний 35-річний житель Дніпра. Злочинну діяльність вимагача задокументували поліцейські управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області, слідчого відділу Дніпровського РУП за силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення під процесуальним керівництвом Центральної окружної прокуратури.

Зараз чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Відповідно до санкції статті зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Олег  (25.03.21 10:43): Читайте внимательно-следствие установило,что этот человек причастен. Т е кто вымагал деньги не установлено. Не зная обстоятельств дела не спешите клейма раздавать. Может человек дал денег в долг или оказал какую-то услугу к примеру оформления документов.А заказчик решил его кинуть или не вернуть долг,к примеру. У нас гнильцов на такие маневры немало. Відповісти | З цитатою
Влада  (25.03.21 09:42): Табло,в студию))) пускай город знает своего хероя))) Відповісти | З цитатою
Игорь  (24.03.21 14:00): Что-то вымагатель на фото несвежий и немного вываляный в грязи )) Відповісти | З цитатою
Споймал, казни  (24.03.21 13:25): Идиот, возле Эпицентра хотел смешаться с толпой, а нет, смешался с грязью после задержания Відповісти | З цитатою
Cahbe  (24.03.21 13:06): Долги отдают только трусы :) (с) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті