Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У мерії Дніпра обговорили підвищення зарплат автотранспортникам

У мерії Дніпра обговорили підвищення зарплат автотранспортникам

Круглий стіл між інспекцією з питань праці Дніпра, керівниками АТП та профспілкою транспортників відбувся у міськраді. Подібний формат зустрічі провели вперше. Говорили про зарплати на автотранспортних підприємствах міста.

«Ми акцентували увагу, що зараз, згідно з даними головного управління статистики області, середня зарплата на місяць повинна становити для штатних працівників АТП від 10000 до 11500 гривень. Ми рекомендували керівникам автотранспортних підприємств підтягуватися до вказаної цифри», – підкреслила Тетяна Янушкевич, начальниця інспекції з питань праці та зайнятості населення ДМР.
Автотранспортники у свою чергу наголосили, що в їхньому пріоритеті також створення гідних умов праці для водіїв.
«Зустрічі у форматі діалогу дозволять підприємствам, міській владі та профспілкам дійти згоди, щоб вирівнювати зарплати, стежити за безпекою перевезень», – зазначив голова обласної організації Профспілки працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства України Андрій Берчук.
Також інспекція з питань праці відправляла листи до АТП із проханням, щоб ті пояснили, чому працівники отримали зарплатню менше, ніж зазначено у законі:
«Подібних звернень було відправлено торік 349. Через карантин ми йшли назустріч підприємствам: не проводили перевірок, тільки інформували щодо порушень», – зазначила Тетяна Янушкевич.
Gorod.dp.ua на Facebook.


1  (21.03.21 10:11): Рыно.чные отношения отрегулируют зарп.латы без них. До.лой эту маф.ию. Чер.ный н.ал, за.носы де.нег чем.оданами в каб.инеты. Там по всем т.юремная поло.сатая р.оба плачет. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
такі Ж да!!  (21.03.21 09:28): лише безготівкова оплата в міському та приміському транспорті та МОНЕТИЗАЦІЯ пільг ЗНИЩИТЬ мафіоз при транспорті і додатково дасть в бюджет міста до 730 млн грн Відповісти | З цитатою
Русская ночь  (20.03.21 06:24): Обсуждение следовало бы начинать с неучтённой выручки. С отсутствия билетов. К тому же на автобусах водители выполняют ещё и работу кондукторов. Какая тут может быть безопасность? Сдал водитель после смены план, а всё что осталось - дополнение к официально минимальной зарплате. Так что с размером заработной платы у них проблема сильно преувеличена. Там серьёзная проблема с условиями труда и социальной защитой рабботников. Відповісти | З цитатою
Тарас Ш.  (20.03.21 00:12): Проезд с апреля 10 грн. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті