Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
12:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Синоптики попереджають про складні погодні умови і похолодання на території Дніпропетровської області

Синоптики попереджають про складні погодні умови і похолодання на території Дніпропетровської області

На дорогах області зберігається ожеледиця. Рівень небезпеки I (жовтий). 12 лютого на територію області вторгнеться арктичне повітря. Очікується значне похолодання, штормовий вітер.

Прогнозується:

10 лютого: по області: хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий мокрий сніг, вдень дощ. Вночі та вранці слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-5о морозу, вдень 3-8о тепла; по місту Дніпро: хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень дощ. Вночі та вранці слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-3о морозу, вдень 3-5о тепла.

11 лютого: хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі від 3о морозу до 2о тепла, вдень 3-8о тепла.

12 лютого у зв'язку з виходом південно-західного циклону очікується ускладнення погодних умов: значний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, ожеледиця, посилення вітру до 15-20 м/с. Внаслідок вторгнення арктичного повітря на території Дніпропетровської області очікується значне похолодання.

12 лютого вдень зниження температури до 1-6 морозу.

13-14 лютого температура вночі становитиме 7-12°, вдень 5-10° морозу.

Такі низькі температури повітря можуть завдати шкоди сільському господарству, а також негативно впливатимуть на експлуатацію автомобільного та залізничного транспорту.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Стоик  (12.02.21 20:48): Танки грязи, не боятся. ) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті