Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

9,5 років проведуть у в'язниці двоє чоловіків за розбійний напад на Дніпропетровщині

9,5 років проведуть у в'язниці двоє чоловіків за розбійний напад на Дніпропетровщині

Індустріальним районним судом м. Дніпропетровська винесено вирок трьом чоловікам за скоєння розбійного нападу на мешканця м. Синельникове (ч.3 ст.187 КК України); одного з них також засуджено за незаконне поводження зі зброєю (ч.1 т.263 КК України).

Так, у грудні 2017 року вказані особи заради легкої наживи здійснили розбійний напад на мешканця м. Синельникове. З цією метою зловмисники, озброївшись дерев’яними палицями та закривши обличчя хустинами, проникли до домоволодіння потерпілого та, дочекавшись, коли останній вийде на подвір’я будинку, почали його бити. У подальшому, застосовуючи фізичне насильство та погрожуючи ножем, нападники вимагали від господаря повідомити їм, де знаходяться гроші, після чого спричинили останньому струс мозку, численні забої та перелом пальця.

Крім цього, під час обшуку помешкання одного з нападників правоохоронними органами виявлено саморобну вогнепальну зброю, яку зберігав без передбаченого законом дозволу.

Свою вину визнав лише один з підозрюваних, проте її повністю доведено Дніпропетровською обласною прокуратурою.

Двом нападникам судом призначено покарання у вигляді дев’яти з половиною років позбавлення волі з конфіскацією усього належного майна, їх спільнику – п’ять років з випробувальним терміном у три роки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті