Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі патрульні затримують водіїв у стані сп'яніння та позбавленних судом прав на керування

У Дніпрі патрульні затримують водіїв у стані сп'яніння та позбавленних судом прав на керування

Закон не писаний! Саме так можна сказати про водіїв, які навіть після неодноразового притягнення до відповідальності за керування у стані сп'яніння і позбавлення судом прав на керування, не зважають на це і знову сідають за кермо та порушують правила дорожнього руху.

Так, вчора вночі патрульні помітили як на Запорізькому шосе водій Renault проїхав на забороняючий сигнал світлофора. Вони його зупинили, але водій зачинився в авто і не бажав спілкуватися з інспекторами.

Після перемовин він все ж таки вийшов з автомобіля.

Патрульні помітили, що у кермувальника є ознаки наркотичного сп'яніння. Від проходження медогляду в лікарні чоловік відмовився.

Охоронці порядку з'ясували, що водій неодноразово притягався до відповідальності за ст.130 (Керування у стані сп'яніння) та вже позбавлений прав керування транспортним засобом на 10 років. На чоловіка знову склали відповідні адміністративні матеріали та відсторонили від керування.

Також 25 січня патрульні зупинили на вулиці Желябова автомобіль ВАЗ 2101 за порушення правил дорожнього руху. У чоловіка за кермом були ознаки алкогольного сп'яніння. Йому запропонували освідування. Результат драгеру склав 2,72 проміле алкоголю в крові кермувальника. На нього склали протокол за ст.130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП.



Gorod.dp.ua на Facebook.


123  (28.01.21 09:49): Лишать пожизненно Відповісти | З цитатою
Трезвый  (27.01.21 22:00): Таких лиц можно привлекать по ст. 382 УК за невыполнение судебного решения
Есть практика
Відповісти | З цитатою
Вася  (27.01.21 17:51): Офигеть какая новость! Нашего соседа уже 10 раз суд лишал прав и 10 раз не лишал, он без прав задавил человека на переходе и продолжает после этого ездить без прав потому что дали условно...
...продолжайте в том же духе...
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Измученный нарзаном  (27.01.21 17:44): Безнаказанность господа, безнаказанность!! А закрыли бы годика на три для начала, гляди этой синей нечисти поубавилось. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті