Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За розбійний напад на місцевих жителів поліцейські Дніпра затримали трьох чоловіків

За розбійний напад на місцевих жителів поліцейські Дніпра затримали трьох чоловіків

Нападники змусили власника квартири пустити їх до оселі, де погрожуючи зброєю зв'язали потерпілого та його гостей і заволоділи майном.

Розбійний напад стався 9 грудня 2020 року в одному з будинків по проспекту Олександра Поля у Центральному районі міста. Троє чоловіків в масках застосувавши газ дратівливої дії та погрожуючи зброєю зайшли до помешкання, де зв'язали власника квартири та двох його знайомих. Після чого, заволодівши грошима, золотими прикрасами, мобільними телефонами та ноутбуком покинули злочину. У грудні минулого року поліцейські розшукали та затримали одного з учасників розбійного нападу – наразі останній перебуває під вартою.

21 січня працівники карного розшуку затримали ще двох фігурантів нападу. Ними виявились 19 та 21 – річні раніше місцеві жителі. Під час обшуку за місцем мешкання чоловіків поліцейські вилучили викрадені з квартири речі, пістолет з ознаками переробки та інші речові докази.

За погодженням з місцевою прокуратурою двом чоловікам повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачене санкцією статті - позбавлення волі до дванадцяти років із конфіскацією майна. Триває слідство.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Пакт Антикоминтерн 1936-2021  (22.01.21 18:27): Скорее всего кто-то навёл на хату приёмщика антиквара. Відповісти | З цитатою
Тимур  (22.01.21 18:07): Молодые пацаны жаль .Разбой, Соединенные с проникновение в жилье, другое помещение или хранилище, - наказывается лишение свободы на срок от семи к двенадцати лет с конфискацией имущества. Відповісти | З цитатою
Таня  (22.01.21 14:48): Радует, что в масках. Не нарушили хоть что-то... Відповісти | З цитатою
Фторопласт Тефлон  (22.01.21 13:43): Какое уважение у редакции к криминалу. Надо же - "парни"...
Уголовничков так. Аа. Онижэдетте.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті