Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
03:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад 2,4 тисяч спортсменів і тренерів Дніпропетровщини отримали нові звання, розряди та категорії

Понад 2,4 тисяч спортсменів і тренерів Дніпропетровщини отримали нові звання, розряди та категорії

У 2020 році більш ніж 2 тис спортсменів і тренерів Дніпропетровської області отримали нові спортивні звання, розряди та категорії. З них шестеро стали заслуженими тренерами України, троє – заслуженими майстрами спорту України, двоє – майстрами спорту міжнародного класу.

Спортсмени і тренери регіону підвищують свою кваліфікацію, а разом із нею престиж Дніпропетровщини. За підсумками 2020 року відзначили понад 2 тис людей з області. Вони – представники більш ніж 100 олімпійських та неолімпійських видів спорту. Нормативи «Заслужених майстрів спорту» виконували на престижних міжнародних змаганнях. Зокрема, чемпіонатах світу та Європи. Звання «Заслужений тренер України» давали за підготовку спортсменів вищої категорії.

«Врожайним» видався рік на нових кандидатів у майстри спорту. Розряд КМС отримали 974 жителі регіону. Ще 919 – перший спортивний розряд. «Майстрами спорту» стали 119 жителів області, які завоювали нагороди чемпіонатів України.

Вищу категорію присвоїли 60 тренерам, першу – 108, другу – 202.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Призрак  (20.01.21 09:31): Новость отпад! Ним тебе фамилий, ни тебе видов спорта, ни названий клубов! Безликая, безсмысленная, цинично-формальная, без какой-либо цели опубликованная информация. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті