Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень охоронцю торгівельного закладу поліцейські Дніпра затримали 23-річного місцевого жителя

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень охоронцю торгівельного закладу поліцейські Дніпра затримали 23-річного місцевого жителя

Злочин стався 11 січня близько 16.00 в одному з торгівельних центрів по вулиці Боброва у Чечелівському районі Дніпра. Як встановили правоохоронці, чоловік проник до зачиненого магазину, коли його помітив охоронець. Під час затримання зловмисник вдарив чоловіка ножем у живіт та втік. Потерпілого госпіталізували до лікарні.

Працівники карного розшуку Дніпровського відділу поліції встановили, що до скоєного злочину причетний 23-річний раніше судимий місцевий житель. За місцем його мешкання вони вилучили знаряддя злочину – ніж.

За вказаним фактом внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру. Йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі. Триває слідство.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Вася  (12.01.21 20:17): А в Китае тем временем ввели систему социального рейтинга.
Таким, как этот "герой", который пырнул ножом охранника, там теперь присваивают рейтинг "Опущенный На Самое Дно" и пожизненно исключают даже от теоретического шанса вернуться в общество нормальных, адекватных людей.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Хроник карантина  (12.01.21 16:35): Ранее судимый не выбросил нож после преступления и понес с собой на хазу? Кому вы втираете?! Методы работы ментов не изменились, хоть теперь они Нова Полиция! Нашли нож, нашли ранее судимого и подбросили, чтоб раскрываемость не ухудшать! А убийца остается на свободе! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Gf  (12.01.21 16:24): Это пол по месту жительства? В каком то сарае жил... Таким тюрьма- курорт наверное Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті