Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліцейські затримали лідера озброєного злочинного угрупування з міжрегіональними зв’язками, підозрюваного у розбійних нападах на фермерські господарства

На Дніпропетровщині поліцейські затримали лідера озброєного злочинного угрупування з міжрегіональними зв’язками, підозрюваного у розбійних нападах на фермерські господарства

На момент скоєння злочинів організатор групи був депутатом однієї із районних рад Дніпропетровської області.

Як встановили поліцейські, члени злочинної групи причетні до ряду розбійних нападів на домоволодіння та фермерські господарства, як у Дніпропетровській області, так і за її межами, скоєні протягом останніх двох років. Під час скоєння злочинів вони погрожували потерпілим вогнепальною зброєю та були одягнуті у камуфльований одяг і балаклави. Для конспірації пересувалися на автомобілях з підробленими номерними знаками. Зокрема, у жовтні 2018 року нападники увірвалися на територію фермерського господарства в смт Межова, зв’язали охоронця та забрали металевий сейф з 50 тис. доларів США і документацією.

Злочинну діяльність групи задокументували поліцейські Департаменту карного розшуку та слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області під процесуальним керівництвом прокуратури м. Синельникове за погодженням з прокурором області. 24 грудня 31-річного лідера групи затримали.

В ході санкціонованих обшуків у фігуранта вилучили викрадений сейф, камуфляжний одяг, гранати, вогнепальну зброю, комп’ютерну техніку та ряд речових доказів, які свідчать про їх незаконну діяльність.

Слідчі Синельниківського відділу поліції оголосили чоловіку про підозру за ч. 4 ст. 187 (розбій) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Судом йому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Тривають слідчі заходи для встановлення та затримання інших членів угруповання.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


ШУТ  (29.12.20 10:39): Молодец!! Регулярно встречался с избирателями!!! Відповісти | З цитатою
Измученый нарзаном  (29.12.20 09:29): В семье славных слуг народа, не без урода. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Машу Серпом-Молотом Всю Жизнь  (28.12.20 17:52): Даже сейф в реке хранил. Во как! Відповісти | З цитатою
.  (28.12.20 17:47): Вот ,собственно, и всё, что нужно знать о депутатах. Один- педофил второй -организатор ОПГ, список можно продолжать бесконечно . Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Айвенго  (28.12.20 16:56): Как вступить в эту ОПГ? Відповісти | З цитатою
Так  (28.12.20 15:39): Это депутат Робин Гуд. У богатых фермеров отбирал... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті