Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
06:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ігрові приставки-2020: чому українці люблять консолі

Ігрові приставки-2020: чому українці люблять консолі
Чому в епоху неймовірного розвитку комп'ютерної техніки ігрові приставки стають популярнішими? Це питання задавали собі багато людей. Але відповідь на нього не така вже банальна, як здається на перший погляд. Приставками користуються не тільки люди без комп'ютерів, але навіть геймери, у яких вдома є серйозна ігрова збірка ПК.

Спільно з консультантами інтернет-магазину електроніки Київстар ми розібралися, що спонукає таке значне число українців купити ігрову приставку. Залишайтеся з нами, буде цікаво!

Економія при покупці


В першу чергу, ігрова приставка – більш доступний варіант гейминга, ніж потужний комп'ютер. Незважаючи на те, що круті консолі типу PlayStation 4 Pro коштують близько 13-15 000 грн, це все одно дешевше, ніж зібрати ігровий ПК.

Для цього є кілька вагомих причин:

  • ігрові консолі розробляються під конкретну задачу – забезпечити якісну розвагу. Тому акцент в них зроблений на графічне ядро, а не на прокачку обчислювальної потужності;
  • операційні системи приставок заточені виключно під ігровий процес та не витрачають ресурси на реалізацію інших можливостей.

Ігровий комп'ютер, по суті, визначення потужної збірки ПК, де встановлені продуктивний процесор, відеокарта, швидка пам'ять. В іншому це звичайний комп'ютер, який справляється з будь-якими завданнями – від конвертації відео та монтажу роликів, до обчислення інженерних розрахунків. Ігрова приставка для цього не годиться.

Ексклюзивні ігри


Для кращого занурення у віртуальний світ більшість геймерів використовують приставки. Тому провідні розробники спільно з виробниками приставок домовилися про анонси та запуск ігор виключно на подібних платформах. Так, ексклюзивно з SONY PlayStation 4 Pro 1Tb поставляються ігри God of War та Horizon Zero Dawn. Також презентації багатьох популярних ігор проходять на платформах для консолей, а пізніше стають доступні у версіях для ПК.

Карколомна графіка


Наступна причина, чому варто придбати ігрову консоль - унікальна, неймовірна, просто супер реалістична графіка. За неї відповідає потужний графічний вузол, що виконує трильйони операцій в секунду. Для прикладу: приставка Xbox Series X розганяє графіку до 12 терафлопс (12 трильйонів обчислень за секунду!) Інший флагман, PlayStation 5 забезпечений графікою на 10,28 терафлопс.

Зрозуміло, що для якісного відображення контенту високого рівня, який генерує ігрова консоль, потрібні відповідні монітори. Тому, підбираючи монітор або телевізор для ігрової приставки, зверніть увагу на:

  • наявність HDR;
  • високу частоту (в ідеалі понад 100 Гц);
  • час відгуку матриці (менше 15 мс);
  • роздільна здатність 4К, не менше.

Ігрові приставки – ідеальний девайс для домашніх розваг, що забезпечує повне занурення в ігровий процес з реалістичною графікою за вельми приємні гроші.

Тому підбирайте скоріше відповідну модель та приєднуйтесь до ігрового світу!

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті