Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
10:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Безпечне голосування: медики закликають дніпрян йти на вибори

Безпечне голосування: медики закликають дніпрян йти на вибори

Виборчі дільниці Дніпра повністю відповідають усім протиепідемічним вимогам, а прогулянка до місця голосування свіжим повітрям позитивно впливає на імунітет.

.Про це на ранковому брифінгу в Дніпровській міській раді говорив директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Артем Нідєлько.

«Усі дільниці підготовлені до проведення голосування. Вони забезпечені одноразовими масками, пірометрами, а також дезінфікуючими засобами. Потоки виборців розділені на вхід і на вихід. На підлогу нанесена спеціальна розмітка для зручності соціального дистанціювання. Виборцям нічого не загрожує. Ми закликаємо дніпрян скористатися своїм виборчим правом. При цьому, не забувайте про протиепідемічні заходи: беріть із собою маску, власну ручку», - підкреслив він.

Як зазначила під час брифінгу медична директорка КНП «Дніпровський центр первинної медико-санітарної допомоги 6» ДМР Олена Землянська, статистика захворювань після першого туру не продемонструвала сплеску випадків зараження.

Це свідчить про те, що з точки зору санітарно-епідемічних норм підготовка до виборів була виконана на високому рівні. До другого туру міська влада посилила вимоги щодо стану дільниць. Тож жодної загрози для виборців немає.

До того ж сам процес відвідування місця для голосування передбачає необхідність вийти на вулицю.

«Прогулянка свіжим повітрям стимулює до більш ефективної роботи дихальну і серцево-судинну системи. Відповідно, участь у виборах корисна не лише з точки зору виконання громадянського обов'язку, а й з точки зору зміцнення власного здоров'я», - підкреслила медик.

Нагадаємо, що сьогодні, 22 листопада, мешканці Дніпра обирають міського голову в другому турі місцевих виборів. Голосування відбувається на 425 дільницях в усіх районах міста. Всі вони зранку відкрилися вчасно та працюватимуть до 20:00.




Gorod.dp.ua на Facebook.


алекс  (23.11.20 07:14): Досвидос!! КАРАНТИН ТАК КАРАНТИН... Відповісти | З цитатою
.  (22.11.20 14:09): то медики не справляются, то призывают
вас не понять
то карантин выходного дня, то...
двойные стандарты
поберегусь лучше
Відповісти | З цитатою
Романов  (22.11.20 12:48): А куда поделись карантин. Рынки закрыл непродовольственной магазины закрыл. А кафе баку шаурма прямо на остановке работают люди едят эту гидота прямо на остановке березинка. Нас что разыграли или филе народ по барабану. Відповісти | З цитатою
Обурэна  (22.11.20 11:26): Хм.. В магазин белья, где есть маски и санитайзеры,термометры в воскресенье да по свежему воздуху значит нельзя, а на выборы можно...? Чувствую где то нас хотят поиметь Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Черти  (22.11.20 11:21): А как же карантин выходного дна??? Відповісти | З цитатою
Евгений  (22.11.20 11:07): двойные стандарты... Відповісти | З цитатою
Горожанин  (22.11.20 11:05): А я сегодня на выборы не пойду. Не вижу смысла в сегодняшнем голосовании. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Петро  (22.11.20 11:03): На смешилы ... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті