Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 14 червня 2024
18:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Південний обхід Дніпра: біля аеропорту будують дворівневу розв'язку

Південний обхід Дніпра: біля аеропорту будують дворівневу розв'язку

Будівництво доріг з нуля це завжди велика різноманітність видів робіт. Як приклад – роботи з перенесення комунікацій при будівництві Південного обходу м. Дніпра. Робота кропітка, а комунікації що підлягають перевлаштуванню вкрай важливі: водопроводи, газопровід та кабельні мережі зв’язку.

На місці існуючої мережі буде побудована дворівнева транспортна розв’язка на під’їзді до аеропорту м. Дніпра. Тож проведення робіт обумовлено відповідним проектним рішенням.

Наразі вже закладені футляри в які заводяться водопровідні труби. Виконуються монтажно – зварювальні роботи з влаштування газопроводу.

Підрядник: ТОВ «Автомагістраль - Південь». Контроль за ходом виконання робіт здійснюють фахівці відділу якості, технічного контролю та нових технологій Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області.

Довідково:

Південний обхід м. Дніпра - ділянка у 7 км, яка веде від Запорізької траси Н-08 до Південного мосту. Будівництво передбачає роботу над 12 окремими об’єктами - самим дорожнім полотном, транспортними розв’язками, комунікаціями.

У 2018 році було збудовано та введено в експлуатацію шляхопровід на перетині з автодорогою Н – 08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя - Маріуполь. Зараз всі учасники дорожнього руху мають можливість виїзжати із міста Дніпро в напрямку Запоріжжя без подолання зайвих кілометрів – напряму.






Gorod.dp.ua на Facebook.


избиратель  (21.11.20 09:16): Куличенко Ваня https://most-dnepr.info/news/society/71150_dnepropetrovske_p oyavitsya.htm и Лысенко (зам Филатова) https://dp.informator.ua/2019/07/26/v-dnepre-vozle-karavana- mogut-postroit-tonnel/ пиарились и обещали двухуровневую развязку в р-не Каравана и фото выкладывали во второй ссылке. Балаболы-сказаники Відповісти | З цитатою
Победа6  (20.11.20 13:47): Судя по заглавной фото - аэропорт у нас находится на 6-й Победе. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті