Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині водний патруль припинив незаконну вирубку дерев

На Дніпропетровщині водний патруль припинив незаконну вирубку дерев

17 листопада, вдень, патрульні отримали інформацію, що неподалік села Миколаївка невідомі громадяни спилюють дерева. Охоронці порядку прибули на місце та побачили, як біля лісосмуги, невідомі, за допомогою бензопили, пиляють дерева.

Побачивши поліцейських, один із чоловіків кинув бензопилу та кинувся навтьоки. Його наздогнали та затримали. Жодних дозвільних документів на спил деревини у громадян не було.

Того ж дня, у Кам'янському, водний патруль помітив неподалік лісосмуги автомобіль ВАЗ із причепом, в якому була свіжоспиляна деревина. Поруч поліцейські виявили двох чоловіків з бензопилою. Дозвільних документів на спилювання дерев вони не мали.

Оскільки в обох випадках громадянам загрожує кримінальна відповідальність за ст. 246 (Незаконна порубка дерев) ККУ, на місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу. З ймовірними правопорушниками працюють слідчі.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Измученый нарзаном  (19.11.20 09:58): Напишите как получить разрешение на спил деревьев. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Зануда  (19.11.20 04:05): А я думал, посадили Филатова. Он целое предприятие по вырубке деревьев в городе организовал! Відповісти | З цитатою
Справедливости говоря  (18.11.20 19:30): Некоторые посадки сильно позаростали диким кустарником и неценными породами деревьев, и много павших деревьев. Хотя браконьеров для продажи рубящих не оправдываю. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті