Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 15 червня 2024
14:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За розбійний напад та шахрайство раніше судимий 20-річний молодик знову опинився на лаві підсудних

За розбійний напад та шахрайство раніше судимий 20-річний молодик знову опинився на лаві підсудних

Дніпропетровською місцевою прокуратурою №2 затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно 20-річного громадянина за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.187 та ч.2 ст.190 КК України (розбій, шахрайство).

За даними слідства, вказаний молодик, маючи незняту та непогашену в установленому законом порядку судимість, на шлях виправлення не став та продовжив скоювати злочини.

Так, обвинувачений, погрожуючи ножем, вимагав від приятеля повідомити пароль від розрахункової картки, після чого за допомогою мобільного додатку на його телефоні перерахував собі 11000 гривень.

Крім того, у період з червня по серпень 2020 року молодик шахрайським шляхом заволодів двома мобільними телефонами та золотим браслетом на загальну суму понад 42 тис грн. Зловмисник вводив продавців ґаджетів та ювелірних прикрас в оману про начебто перерахування грошових коштів через мобільний додаток, після чого, не сплативши за товар, з місця злочину зникав.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кремль Подкупил Гаврилу Принци  (16.11.20 16:23): Видать родители к труду не приучили, а может и сами такие несуны и крадуны, с советским воспитанием АУЕ "не пойман - не вор". Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Лиза  (16.11.20 14:13): .
В графе источники дохода
пацан поставил грабежы
ему в налоговой сказали
жи ши не пишут через ы
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті