Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
01:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровській області зареєстровано летальний випадок ботулізму!

У Дніпропетровській області зареєстровано летальний випадок ботулізму!

У регіоні в 2019 році зареєстровано 10 випадків ботулізму, в т.ч. 1 летальний. Всі випадки були пов’язані із вживанням риби, виготовленої в домашніх умовах!

З початку поточного року в області вже зареєстровано 3 випадки ботулізму, в тому числі 1 – летальний. Випадки пов’язані із вживанням риби, виготовленої у домашніх умовах.

Останній випадок зареєстровано 14.09.2020. Після вживання соленої риби домашнього приготування померла жінка 1961 року народження (58 років), мешканка міста Кривий Ріг.

Постраждала 11.09.2020 вживала рибу – солений лящ з ікрою, непатраний, власного приготування. Жінка готувала рибу вдома самостійно з порушенням технології приготування (без попереднього патрання та ретельного промивання).

Погіршення стану здоров’я відчула 12.09.2020 (нудота, блювота, сухість в ротовій порожнині, подвоєння в очах, загальна слабкість).

За медичною допомогою звернулася лише 14.09.2020. У тяжкому стані швидкою медичною допомогою була доставлена до лікарні, проте, врятувати життя хворої, на жаль, не вдалося. Жінка померла у приймальному відділенні.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Замир  (17.09.20 09:35): "умерла в приемном отделении" - в реанимацию не пустили врачишки, ждали когда занесут $. Відповісти | З цитатою
Один случай?  (16.09.20 10:40): Это гиперпандемия! Требуем ввести строжайший карантин и перекрыть Новый мост! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
Измученый нарзаном  (16.09.20 10:37): Сочувствую родным и близким погибшей :((
Но неужели была такая жесткая необходимость употреблять такой продукт?
В стране вроде голода нет. Печально.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті