Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
09:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині судитимуть голову сільради за махінації з землею

На Дніпропетровщині судитимуть голову сільради за махінації з землею

Посадовиця вивела з комунальної власності земельні ділянки.

Синельниківською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно колишньої голови сільської ради за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.191, ч.1 ст.364 та ч.1 ст.366 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем; службове підроблення).

За даними слідства, у вересні 2018 року вказана особа, перебуваючи на посаді голови сільської ради, підписала одинадцять рішень, нібито прийнятих депутатами на сесії сільської ради, достовірно знаючи, що вона фактично не проводилась. У подальшому на підставі цих рішень 4 земельні ділянки сільськогосподарського призначення по 2 га кожна вибули з комунальної власності на користь третіх осіб, а щодо 4 ділянок загальною площею понад 412 га надано дозволи на розробку проектів землеустрою для подальшої передачі їх в оренду чоловікові та сину голови сільради. Вказаними рішеннями також незаконно поновлено два договори оренди земельних ділянок площею 40 га, укладених з фермерським господарством у 2012 році.

Крім того, посадовиця особисто підписала рішення, начебто прийняте на голосуванні, щодо надання собі матеріальної допомоги у розмірі 12 тис грн бюджетних коштів.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Да  (27.08.20 12:46): Все они председатели сельсоветов замараны в коррупции они продажные скоты. Откаты за землю и земля для *** чиновничьей и своих повсеместны!
Хочется матюкаться неужели надо 1917 год чтобы этих сводочка истребить???
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті