Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
07:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Пропозиції Дніпродзержинська з використання коштів за інвестиційним контрактом США будуть розроблені до кінця червня

Пропозиції Дніпродзержинська з використання коштів за інвестиційним контрактом США будуть розроблені до кінця червня
dudligehrig.com
11 червня Дніпродзержинський міський голова на брифінгу у виконкомі міської ради поінформував про хід розгляду запропонованого однією з фірм США інвестиційного контракту на суму близько 1,5 млрд доларів, проект якого з пропозиціями щодо використання траншів контракту планується розробити до кінця червня.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», рішенням минулої сесії Дніпродзержинської міської ради Ярославу Корчевському надане право підпису проекту контракту, наразі за дорученням сесії та міського голови профільні служби виконавчої влади із залученням фахівців та науковців вивчають умови контракту та ведуть розробку перспективних пропозицій його використання у міському господарстві.

За словами Ярослава Корчевського, у розробках враховуються обсяги щорічних траншів відповідно до нагальних потреб міста. До числа таких потреб Ярослав Корчевський відносить реконструкцію житлово-комунального господарства, зміцнення бази медичних закладів (зокрема, побудову на лівобережному житловому масиві лікарняного комплексу з пологовим будинком), капітальний ремонт доріг міста.

«Умови контракту у будь-якому разі не включатимуть застави комунального майна. До того ж, на всіх етапах проходження проекту деталі контракту оприлюднюватимуться та будуть виноситися на розгляд сесії міської ради», — підкреслив Ярослав Корчевський.

Довідка: Дніпродзержинськ отримав інвестиційну пропозицію від фірми «Сайбердін Ком'юнікейшнз Інкорпорейтед» про кредитування проектів розвитку міської інфраструктури за проектом контракту на суму 1 млрд 458 млн грн. З представниками фірми проведено серію зустрічей для розгляду попередніх проектів розвитку інфраструктури та визначення базових умов контракту. За попередніми даними, контракт пропонується терміном на 20 років на умовах сплати 3% кредиту щорічно. Кошти на виплату відсотків кредиту планується закласти до міського бюджету.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Тамара  (17.06.09 21:58): Кредит может быть и нужен, но не с нынешним руководством. Вы ненаходиде деньги платить подрядчикам за выполненые работы, где вы возьмете деньги на погашение процентов и тела кредита. При том, что 30% уйдет в никуда, а вернее в карманы. Відповісти | З цитатою
крот  (13.06.09 18:17): Какая кабала? Вы о чем? Депутат горсовета Лесничий Игорь Станиславович этот кредит пропхнет на ура!!! День уже в уме поделены...Корчевский небойся этих выскочек.Не иди на поводу у отмороженных депутатов...а то и прям кабала.. Відповісти | З цитатою
Владимир  (12.06.09 15:58): Согласен с Игорем! Это кабала! Відповісти | З цитатою
игорь  (11.06.09 23:43): Корчевский-одумайся! Возьми кредит под конкретные проекты,а то в противном случае с помощью депутатов деньги разбазарите...Подумай о тех на кого повесят эту ношу!!!
С уважением твой избератель.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті