Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 06 червня 2024
18:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов вручив дитячо-юнацькій спортивній школі зимових видів спорту Дніпра грошовий сертифікат на оновлення інвентаря

|«« «« »» »»|

6 серпня міський голова Дніпра Борис Філатов вручив нагороди переможцям чемпіонату України з хокею з шайбою серед жінок та лідерам рейтингу дитячо-юнацьких спортивних шкіл України, відділення хокею з шайбою.

«Я радий, що навіть в умовах епідемії та карантину Дніпро в будь-якому випадку підтверджує своє почесне звання спортивної столиці України. Як міський голова я розумію проблеми, що існують з Льодовою ареною. Вона дійсно перевантажена, є проблеми з часом для тренувань. На жаль, в умовах недофінансування, що відбувається через згортання децентралізації, нам важко тягнути, зокрема, передбачену тут реконструкцію. Утім можу сказати, що наступного року все, що заплановано, обов’язково буде завершено. Усі питання, пов’язані з тим, щоб довести нині існуючу Льодову арену до ідеального стану, ми наступного року вирішимо», - сказав Борис Філатов.

Міській дитячо-юнацькій спортивній школі із зимових видів спорту, котра за підсумками цього спортивного сезону стала кращим закладом такого профілю в країні, Борис Філатов вручив сертифікат на 50 тис грн.

Лідерство в цьому рейтингу підтвердили юні спортсмени школи, котрі за сезон здобули найбільше перемог серед команд з різних міст України.

За словами директора спортивного закладу Анатолія Фотеску, на ці кошти придбають насамперед інвентар і форму для воротарів, і додав:

«Ми йшли до мети – стати першими. Думаю, далі ми знайдемо оптимальний варіант і утримуватимемо наші позиції. Тренерський колектив у нас професійний».

Нагороди від міського голови отримала також жіноча хокейна команда «Королеви Дніпра». Три роки тому вони перемогли на першому в Україні чемпіонаті з хокею з шайбою серед жінок.

Пропустивши минулий сезон, команда знову почала змагатися за першість. В умовах пандемії чемпіонат завершився достроково. Так, посідаючи в таблиці перше місце, «Королеви Дніпра» були визнані чемпіоном України сезону 2019-2020.

«Для нас це – справа честі – повернути кубок додому. Жіночий хокей особливий у всьому: у зовнішньому вигляді, грі, взаємодії між собою. Дівчата більш хитрі на льоду. Наскільки дозволяють правила, ми показуємо жорсткий хокей. Зараз важливо, що зростає і дитяча хокейна команда. Маленькі дівчата також приходять на лід», - сказала президентка жіночого хокейного клубу «Королеви Дніпра» Тетяна Ткаченко.

Команда також базується на Льодовій арені міста Дніпра та проводить тут тренування для молодших хокейних груп.

Gorod.dp.ua на Facebook.


молодец  (07.08.20 13:22): хоть немного но для людей,а то всё для платных услуг и штрафов Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті